می خواهیم بهترین مطالب پزشکی را در این وبلاگ منتشر کنیم امید واریم بهترین بهره را از وب سایت ببرید.
زگیل تناسلی زنان و درمان آن
دو شنبه 17 دی 1397 ساعت 11:8 | بازدید : 89 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

زگیل تناسلی زنان و درمان آن

زگیل تناسلی , درمان انواع زگیل تناسلی در زنان : در حال حاضر یکی از بیماری های شایع و واگیردار که دستگاه تناسلی زنان و مردان را تحت تاثیر قرار می دهد ،زگیل تناسلی می باشد .زگیل تناسلی ممکن است در هر ناحیه از دستگاه تناسلی به وجود بیاید و عامل به وجود آورنده ی این بیماری ویروسی به نام پاپیلومای انسانی (HPV) می باشد .اغلب افرادبه این ویروس مبتلا می گردند ،اما متوجه آن نمی گردند طریقه انتقال این ویروس از روش تماس پوست با پوست می باشد.رایج ترین راه انتقال این ویروس از طریق تماس جنسی و پوستی می باشد حتی کمترین تماس سطحی در رابطه جنسی موجب انتقال بیماری می گردد و حتما نیاز نیست که نزدیکی کامل رخ دهد تا ویروس منتقل گردد.

زگیل تناسلی زنان

این ویروس موجب ایجاد زائده های گوشتی مانند خال به رنگ قرمز یا صورتی می گردد که به آن ها زگیل های تناسلی می گویند زگیل ها از لحاظ شکل و اندازه باهم دیگر متفاوت می باشند و در مواردی این زگیل های آنقد کوچک می باشند که قابل روئیت نیستند و دیده نمی شوند.زگیل های تناسلی بیشتر در نواحی مرطوب به وجود می آیند و گاهی درد و خارش ندارند.این بیماری در یمان افراد مبتلا به ایدز بیشتر دیده می شود .تعدادی از این زگیل ها در نهایت امکان دارد موجب ایجاد سرطان واژن ،سرطان دهانه رحم ،مقعدو آلت تناسلی گردند.بنابراین آشنایی و با علائم و راه های پیشگیری و درمان این بیماری یک امر ضروری می باشد.

بهترین متخصص زنان در شمال و غرب تهران : پزشک متخصص زنان

انواع مختلف زگیل های تناسلی

  • زگیل های تناسلی کم خطر:این نوع از زگیل ها بیشتر در قسمت خارجی دستگاه تناسلی به وجود می آیند و کمتر در قسمت داخلی ایجاد می گردند و منجر به سرطان نمی گردند.
  • زگیل های تناسلی پر خطر(تیچ های ۱۶ و ۱۸) : این نوع از زگیل ها بیشتر در نواحی داخلی دستگاه تناسلی نفوذ می کنند و عامل اصلی به وجود آورنده سرطان می باشند.
بخوانید :  علائم ونشانه های آتروفی واژن و روش درمان این بیماری

چه افرادی بیشتر در معرض ابتلا به زگیل تناسلی هستند؟

  • خانم هایی که فعالیت جنسی بالایی در دوران جوانی دارند.
  • زنانی که به سایر عفونت های جنسی مبتلا می باشند.
  • افرادی که دارای چند شریک جنسی هستند.
  • افرادی که دارای رابطه جنسی محافظت شده نیستند.
  • زنانی که با کسانی رابطه جنسی برقرار می کنند که در مورد سابقه جنسی آن ها اطلاعاتی ندارند.

علامت ها و نشانه های ابتلا به زگیل تناسلی چیست؟

در بیشتر موارد در خانم های مبتلا نشانه هایی وجود ندارد ولی با گسترش بیماری نشانه های آن آشکار می گردد .این نشانه ها و علامت ها در زنان در ناحیه واژن،دیواره واژن ،سرویکس رحم و در ناحیه بین واژن و مقعد ظاهر می شود و در مردان نشانه ها و علائم بر روی آلت تناسلی و نوک آن ، در اطراف آلت تناسلی و بر روی مقعد به وجود می آید .تعدادی از این علائم در زیر ذکر شده است:

  • به وجود آمدن چندین زگیل نزدیک به هم که شکلی مانند گل کلم تشکیل می دهند .
  • داشتن خون ریزی در هنگام رابطه جنسی
  • احساس خارش و ناراحتی در نواحی تناسلی
  • به وجود آمدن توده کوچک به رنگ پوست در نواحی تناسلی

در برخی از موارد به علت داشتن رابطه جنسی دهانی این زگیل ها در دهان و گلوی افراد نیز به وجود می آیند.

زگیل تناسلی دارای چه عوارضی می باشد؟

این زگیل ها درست است که می توانند بی خطر باشند اما در مواردی موجب به وجود آمدن مشکلات جدی از جمله موارد زیر می شوند:

ایجاد سرطان : ویروس عامل زگیل در مواردی موجب به وجود آمدن سرطان در افراد می گردد از جمله این سرطان ها ،سرطان واژن ،سرطان سرویکس رحم ،سرطان سوراخ مقعد،سرطان نوک آلت تناسلی مردان ،است.

بخوانید :  عمل پروتز سینه ،مزایا و عوارض و هزینه عمل پروتز سینه

به جود آوردن مشکلات بارداری : این زگیل ها در دوران بارداری موجب ایجاد مشکلاتی مانند اختلال در دفع ادار می گردند .زگیل های واژن موجب کاهش توانایی واژن در باز شدن در زمان زایمان طبیعی می گردند و در مواردی نادر ممکن است این زگیل ها در زمان زایمان به گلوی نوزاد منتقل گردند و برای نوزاد مشکلاتی را به وجود آورند.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مراقبت بعد از کاشت مو ، موها چه زمانی رشد خواهند کرد؟
دو شنبه 17 دی 1397 ساعت 11:7 | بازدید : 95 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

مراقبت بعد از کاشت مو ، موها چه زمانی رشد خواهند کرد؟

مراقبت بعد از کاشت مو  ، موها چه زمانی رشد خواهند کرد؟ : رشد موهای کاشته شده و زمان رشد موهای کاشته شده:بعد از کاشت مو ،مهمترین سوالی که در ذهن فرد شاید بیاید این می باشد که این موها چه زمانی رشد خواهند کرد؟ در اینجا منظور از روز صفر همان روز انجام عمل کاشت مو است.

کاشت مو

مراقبت در روز های ۱-۵ :

برای مراقبت از موهای کاشته شده مهمترین زمان در هفته اول بعد از عمل کاشت مو است.در ۵ روز نخست پس از انجام عمل ،بیمار در پشت سر و در قسمت پیشانی دچار ورم می شود زیرا موهایی که پیوند زده شده از این بخش ها برداشته اند .همین طور پوست سر در قسمتی که برای کاشت موهای تازه ،بریدگی های ریزی در آن به وجود می آید قرمز و در برخی مواقع متورم می گردد.معمولا این قرمزی بعد از یک تا دو هفته برطرف می گردد .و همچنین حساسیت قسمتی که از انجا مو برای کاشت برداشته شده هم بعد از چند روز کاملا رفع می گردد.

مراقبت در روزهای ۶-۱۰ :

در این دوره زمانی ،دیگر در سر سمار اثری از ورم نیست و قرمزی پوست هم یا به طور کامل برطرف می شود و یا خیلی کم رنگ می گردد.در قسمت هایی که موها کاشته شده است،پوست ریزی تشکیل می شود که در حقیقت لایه پوست خشک شده در محل عمل می باشد در عرض این مدت متخصص با شستشوی کامل گرافت های مو و بعد مالش ملایم آن ها با نوک انگشتان ،سعی می کند که پوسته های ریز را از سطح سر بیمار خارج کند .پزشک با انجام پی در پی این عمل تا روز دهم بعد از عمل ،تلاش می کند که همه این پوسته را از سر بیمار برطرف کند در این شرایط موهای کاشته شده بیمار شبیه موهای کوتاه شده است.و تقریباً در روز دهم عمل بخیه های ناحیه زخم ها را بر می دارند و می توان گفت که سر به حالت عادی خود برمی گردد.

بخوانید :  جوش های روی سطح سر بعد از کاشت مو در چه صورتی خطرناک می باشند؟

مراقبت های هفته ۲-۳ :

توجه داشته باشید که تار موهای کاشته شده بر روی سر به شکل دائمی نمی مانند و بعد از مدت تقریباً دو یا سه هفته این تار موها مز ریزند و این ریزش موه تا اوایل هفته سوم و چهارم ادامه خواهد داشت.در این مرحله نیازی نیست که بیمار نگران شود زیرا ریزش این موها از مراحل طبیعی از فرآیند بهبودی موها می باشد ومسئله ای غیر قابل رپیش بینی نیست.موهای تازه کاشته شده به این خاطر می ریزند که تار اصلی مو از درون فاماکول رها می گردد ،ولی خود واحد فاماکاما و پیاز مو به صورت سالم وبدون تغییر باقی می مانند و یک تاز موی تازه از درون آن ها رشد خواهد کرد در حقیقت این مرحله ها بخشی از چرخه طبیعی رشد موها است.

موهایی که بر روی سر بیمار کاشته می شوند بعد از چه مدتی رشد خواهند کرد؟

بنابر تجربیاتی که از بیماران قبلی به دست آمده اشت فاماکول های موهای کاشته شده بیمار از اواخر ماه اول و اوایل ماه دوم کاشت مو ،مطابق چرخه طبیعی رشد مو ،وارد مرحله استرحت می گردد و و میزان ریزش و رشد مو متوقف می گردد.طول مرحله استراحت موها قبل از انکه دوباره مرحله رشد موها شروع شود ،خیلی متفاوت خواهد بود.در این زمان تعاد موهای که در سطح سر بیمار وجود دارد مشابه زمانی می باشد که فرد هنوز اقدام به کاشت مو بر سطح سر خود نکرده بود.و افراد می توانند مانند همان وضعیتی که قبل از کاشت مو داشته اند، در جمع حضور پیدا کنند و یا به سر کار خود بروند و به کارهای روزانه خود بپردازند همین طور در این مرحله از کاشت مو این امکان وجود ندارد که بیمار بتواند موهای خود را رنگ کند ویا به هر شکلی که دوست دارد ،در بیاورد.

بخوانید :  کاشت مو به روش FIT (FUE) و قیمت و هزینه این روش کاشت مو

مراقبت بعد از کاشت مو

وضعیت رشد موهای کاشته شده در دو تا نه ماه بعد از عمل

وضعیت در ماه های ۲-۴ :

در این دوره رشد موهای که کاشته شدهاند افزایش پیدا می کند و و می توان موهایی که تازه می رویند را مشاهده کردباید در اینجا به این نکته توجه داته باشید که زمام و میزان رشد موهای کاشته شده در بیماران مختلف ،متفاوت می باشد .رشد موهای تازه در تعدادی از بیماران بلافاصله پس از رویش اولیه مو شروع می گردد و ایم وضعیتی می باشد که موه دارای سرعت رشد زیادی هستند ولی در برخی دیگر از بیماران امکان دارد که رشد موه دیرتر شروع شود.در این مرحله می توان موهای تازه را مشاهده کرد ولی چون هنوز از زیر پوست سر خارج نمی شوند ،به شکل نازک و کم پشت دیده خواهند شد.در این زمان بخش عمده موهای طبیعی مجدداً رشد می کنند .بانک موی فرد ویا همان قسمت از سطح سر بیمار که موهای کاشته شده از آنجا برداشته شده است نیز در زمان به طور کامل بهبود می یابدو دیگری اثری از تورم و قرمزی در آن مشاهده نمی شود.

وضعیت در ماه های ۵-۹ :

باید بگوییم که در فاصله زمانی مابین ماه های ۵-۹ بعد از عمل کاشت مو ، رشد موها در ناحیه کاشته شده شدت پیدا می کند تار موهایی که کاشته شده اند نسبت به موهای دیگر کم پشت می باشند و همین طور تار موهایی که کاشته شده اند از فاصله زمانی عمل تا به حال به طول ۸ سانتی متر می باشند.در صورتی که بیمار تمایل داشته باشد می تواند در این زمان آن ها را کوتاه نماید.بعد از گذشت این دوره یعنی در اواخر ماه نهم می توان تغییرات مهمی را در موهای کاشته شده مشاهده نمود و این موها کم کم آغاز به پر پشت شدن و ضخیم شدن می کنند.بانک موی فرد یعنی ناحیه دهنده مو هم در پایان ماه ششم به طور کامل بهبود پیدا می کند وبه حالات اولیه خود برمی گرددو منعطف می شود.

بخوانید :  سوالات متداول کاشت مو به روش FUE

موهای کاشته شده در سال اول چه وضعیتی از لحاظ رشد دارند؟

در نخستین سال پس از کاشت مو می توان چفت که حدوداً ۸% از موهایی که کاشته شده اند رشد می نمایند .بیشتر این موهای کاشته شده از وسط سر بیرون می آیند و چون هنوز تعدادی از زخم های کوچک ناشی از کاشت مو در سطح پوست موجود می باشند ، این امکان وجود دارد که مو های رشد کرده مقداری پیچ دار و فرخورده باشند.در طی سال آتی این موهه به حالت قبلی خود باز خواهند گشت و موها می توانند ظاهری طبیعی داشته باشند.

موهای کاشته شده در سال دوم چه وضعیتی از لحاظ رشد دارند؟

پس از اینکه یک سال از کاشت موها سپری شد ، موها می توانند ظاهر نهایی خود را نشان دهند در تعدادی از بیماران در همان سال اول ظاهر نهایی مو مشخص می گردد؛ولی در برخی از بیماران دیگر سپری شدن مراحل مختلف بیرون آمدن مو ها و افزایش تراکم و ضخامت آن ها نیازمند مدت زمان بیشتری می باشد. در ضمن در عین حال که موه بلند تر می شوند ؛ضخامت و پرپشتی موه نیز افزایش پیدا می کند و به همین خاطر هم هست که حجم موهای کاشته شده در ناحیه مورد نظر هم افزایش پیدا می کند.

برچسب ها: , , , , , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


جوش های روی سطح سر بعد از کاشت مو در چه صورتی خطرناک می باشند؟
دو شنبه 17 دی 1397 ساعت 11:6 | بازدید : 88 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

جوش های روی سطح سر بعد از کاشت مو در چه صورتی خطرناک می باشند؟

جوش های روی سطح سر بعد از کاشت مو در چه صورتی خطرناک می باشند؟ : پس از اینکه مو در پوست سر پیوند زده شد اند ،احتمال دارد بیمار با جوش هایی در ناحیه پیوند زده شده مواجه شود ؛ مشاهده یکی تا دو تا جوش از دو ماه بعد کاشت مو می تواند طبیعی باشد ولی در صورتی که پس از عمل کاشت مو و بافاصله جوش ها ایجاد گردند و یا دارای تعداد زیادی باشند در این صورت خطرناک بوده و باید سریع جهت درمان به پزشک متخصص معالج مراجعه گردد.

جوش های روی سطح سر بعد از کاشت مو

در ناحیه ای از سر که کاشت مو انجام گرفته است،در طول زمان رشد موه ،تارهای مو آغاز به رشد می کنند ،و جوش های التهابی قرمز رنگی به وجود می آیند .اگر این جوش ها مشاهده شدند نیازی نیست که خود را نگران کنید زیرا این نوع از جوش ها به خودی خود درمان خواهند شد و برطرف خواهند گشت اما به ندرت این امکان وجود دارد که بیمار به کمک پزشک معالج خود احتیاج پیدا کند.

یک نوع دیگر از جوش ها وجود دارند که هنگامی در سطح پوست سر ایجاد می شوند که بالای ۵۰% از تراکم مو ها هنوز مانده است.در این شرایط به خاطر کم بودن فضای خالی (خالی از مو) نمی توان در مابین موهای کاشته شده شکاف ایجاد کرد و در صورتی که فرد به زور در بین موهای خود شکاف ایجاد نماید هم امکان دارد به ریشه های مو آسیب برساند و هم ریشه های موهای اطراف بر ریشه های موهای کاشته شده فشار خواهند آورد و امکان ایجاد کیست مویی یا جوش های چرکی وجود دارد و عمل نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.

بخوانید :  باور های نادرست در رابطه با کاشت مو

جوش های پس از پیوند مو

به عبارتی دیگر شما برای اینکه نتیجه مطلوبی از عمل کاشت مو داشته باشید و در طول روند درمان وبهبودی بعد از درمان چار مشکل نشوید و از نتیجه کاشت موی خود راضی و خشنود باشید،بایست عمل کاشت موی خود را هنگامی انجام دهید که حداقل نیمی از موهای یک قسمت از سرتان دچار ریزش شده باشند.

در طی فرآیند کاشت مو آن بخش از سر که تار موهای هدف پیوند از قسمت برداشته می شود برای اینکه زود بهبود پیدا کند، و ناحیه اسکار مشخص نگردد پس از کاشت مو ،به طول دو هفته ناحیه برداشت مو در قسمت پشت سر به صورت مرتب در طول شبانه روز گرم و مرطوب نگه داشته شود .می توان برای این کار از کمپرس با حوله گرم و خیس و یا اسفنج مرطوب و گرم استفاده نمد در دو هفته نخست بعد از FUT برای پیشگیری از کشش پوست سر و اینکه ناحیه اسکار یا جوشگاه در پشت سر آصاری از خود بر جای نگذارند ،باید بیمار از خم کردن سر خود در جهت رو به جلو پرهیز کند.

جوش بعد از کاشت مو

 

فردی که عمل کاشت مو را انجام داده است باید برای پیشگری از ابتلا به بیماری هایی مانند جوش های چرکی و کیست مویی در ناحیه پوست سر خود و همین طور احتمال آسیب دیگی موهای کاشته شده خود ،باید به طور مرتب سطح سر خود را شستشو کند وبرای همین هدف هم بایست روزی یک بار استحمام کند و موهای سرش را بشوید بشوید.و سعی کند که آنها را به طور کامل تمیز کند.تا درسر او آثاری از پوسته و شوره و چربی بر جای نماند.

بخوانید :  تاثیر استرس در ریزش مو

می توان گفت که در ناحیه عمل کرده اغلب جوش هایی ایجاد می شوند ولی این جوش ها زیاد مهم نمی باشند معمولا زمان به وجود آمدن این ضایعات پوستی از ماه دوم تا ماه چهارم پس از عمل کاشت مو می باشد .شما باید برای جلوگیری از جوش زدن ناحیه کاشت مو ،مرتب و خوب و تمیز با شامپو آن ناحیه را بشویید. در صورت ایجاد جوش ،شما می توانید برای رفع انها از کمپرس گرم و مرطوب و همین طور نخست از آنتی بیوتیک های خوراکی و در صورتی که جواب نداد از آنتی بیوتیک های موضعی برای باز شدن و تخلیه جوش ها استفاده نمایید.

برچسب ها: , , , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


راه های تقویت و پر پشت کردن مو
دو شنبه 17 دی 1397 ساعت 11:5 | بازدید : 75 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

راه های تقویت و پر پشت کردن مو

راه های تقویت و پر پشت کردن مو : ریزش مو در همه افراد دیده می شود اما در صورتی که این ریزش بیش از اندازه معمول باشد ،برای درمان آن باید اقدام کرد .اغلب حدود صد تار از موهای هر فردی در هنگام شانه زدن و شستن می ریزد ولی این مقدار ریزش مو نگران کننده نیست. و نمی توانند تاثیری بر پر پشتی کلی مو داشته باشند. زیرا که تنها درصد ناچیزی از انبوه موهای سررا شامل می گردند. یکه نکته جالب این می باشد هر فرد بالغی دارای بیش از ۱۵۰۰۰۰ هزار تار مو می باشد و همین طور مقدار رویش موهای یک فرد بیشتر از مقدار ریزش موها می باشد.و این مسئله موجب می شود که پر پشتی موهای فرد همچنان با مقدار کمی ریزش که وجود دارد ،حفظ گردد.

راه های پر پشت کردن مو

اما در حال حاضر تعداد زیادی از افراد دچار مشکل الوپسی یا ریزش مو می باشند در افردی که دچار این مشکل می باشند مقدار ریزش موها بیشتر از مقدار رویش موها است ویا اینکه رشد مو به طور کامل متوقف می شود.که موجب ایجاد مشکلات بیشتری در شخص می گردد.

موهای فرد دارای تاثیر زیادی در زیبایی او می باشد و در صورتی که فردی زیبایی خود را از دست بدهد،بطبع اعتماد به نفس او نیز کاهش پیدا خواهد کردکه امکان دارد مشکلات زیادی برای او فراهم آورد به همین خاطر ریزش مو می تواند بسیار آزار دهنده باشد .برای درمان این مشکل در اینگونه افراد به برخی درمان های تهاجمی روی اورده می شود که اکثر مواقع مناسب نمی باشند.

معمولا در کلینیک های تخصصی مو ،درمان های غیر جراحی و غیر تهاجمی زیر برای ریزش مو توصیه می گردد که شامل موارد زیر می باشند:

۱-ماینوکسیدیل
۲-فیناستراید
۳-مزوتراپی
۴-درمان با پلاسمای سرشار از پلاکت(پی آر پی )
۵-لیزرتراپی

در کلینیک پوست و مو ،متخصصین و پزشک های حاذق بهترین روش درمان ریزش مو را در یک جلسه مشاوره به بیماران پیشنهاد می کنند.
در صورتی که پزشک متخصص مو تشخیص دهد که انجام جراحی کاشت مو ،بهترین روش است ،بیمار را به یکی از متخصصین برجسته وزبردست کاشت موی کلینیک معرفی می نماید تا بیمار به طور کامل انتظار خود را از عمل در یک جلسه مشاوره توضیح دهد و با روند درمان آشنا گردد.پزشکان ما با توجه به وضعیت بیمار یکی از جدیدترین روش ها در زمینه جراحی کاشت مو ،روش استخراج واحد فولیکولی (بدون به جا گذاشتن جای زخم) یا از شیوه های دیگر استفاده می نمایند.

چرخه رشد مو و کم پشتی موهای فرد

همچنان که در مطالب قبلی هم اشاره کردیم ریزش موهای فرد به صورت طبیعی نیازی به درمان ندارد اما در صورتی که ریزش موه بیش از اندازه باشد ،این مسئله نگران کننده خواهد بود واین بدین معنی می باشد که چرخه موی فرد دچار مشکل شده است.هر فولیکول مو ،یعنی آن قسمت از پوست که وظیفه تولید مو را به عهده دارد ،یک چرخه سه مرحله ای را طی می کند ،که به شکل زیر می باشد:

بخوانید :  باور های نادرست در رابطه با کاشت مو

الف – مرحله اول مرحله آناژن یا رشد زمانی می باشد که مو واقعاً رشد می کند و دو تا سه سال زمان می برد.

ب – مرحله دوم مرحله استراحت یا کاتاژن می باشد که مو دیگر رشد نمی کند ،ولی همچنان به پوست سر متصل می باشد.

ج – بعد از مرحله صد روزه کاتاژن مرحله تلوژن یا ریزش مو می باشد.

پر پشت کردن مو

پیش از درمان ریزش مو :

با توجه به سابقه پزشکی فرد و درمان مناسب کم پشتی مو ، و تشخیص تخصصی و دقیقی برای بیمار انتخاب می گرددکه بر اساس معاینه بالینی وآزمایش های مورد نیاز انجام می گردد.

لازم است به این نکته توجه داشته باشیم که سابقه پزشکی اطلاعات ارزشمندی را درباره زمان شروع کم پشت شدن موها ،سرعت موها،سرعت پیشرفت آن ،نوع و شدت کم پشتی ،ابتلا به بیماری هایی که کم پشتی مورا تشدید می کنند(مثل کم کاری تیروئید ،بیماریهای خود ایمنی ،کم خونی و…) در اختیار پزشک مو قرار میدهد،در ضمن سابقه خانوادگی ریزش مو هم می تواند عامل مهمی به حساب آید.

چگونگی کم پشتی موها

برای درمان کم پشتی مو روش های مختلفی وجود دارد که در حالت کلی می توان به دو گروه اصلی نگهدارنده غیرجراحی و جراحی طبقه بندی می گردد .در روش کاشت مو FUT پس از کاشت باریکه مو ،جای زخم دائمی می باشد.ولی در صورتی که مو به روش جدیدتر استخراج واحد فولیکولی (FUE) انجام گردد،جای زخم باقی نمی ماند .درمانهای نگهدارنده روش های غیر تهاجمی زیر را شامل می شوند:

  1. پی آر پی (درمان با پلاسمای سرشار از پلاکت)
  2. درمان دارویی
  3. لیزر تراپی
  4. مزوتراپی
  5. درمان های جانبی با مکمل های مغذی ،لوسیون ها ،شامپوهاو…

دارو درمانی کم پشتی موها به چه صورتی می باشد؟

درمان دارویی کم پشتی موه را اغلب به وسیله دو داروی اصلی انجام می دهند:

  1. فیناستراید : این دارو دارای کنش آنتی آندرژن می باشد و بازدارنده مشتقات تستوسترون است که دارای نقش در آغاز ریزش مو است.
  2. ماینوکسیدیل : این دارو می تواند مرحله آناژن مورا طولانی تر نماید.

به تازگی دارویی به نام دوتاستراید نیز تجویز می گردد که در مقایسه با فیناستراید ،دارای اثر های آندروژینیک قوتری می باشد.باید اشاره کنیم که به غیر از داروهای مخصوص ریزش مو داروهای دیگری هم مانند کورتیکواستروئید موضعی با هدف مقابله با التهاب تضعیف کننده فولیکول های مو روی پوست سر زده می شود.ولی باید این نکته را یا آور شویم که از این داروهای غیر اختصاصی زمانی استفاده می کنند که علت ریزش موی فرد مشخص نباشد.و جهت ریزش موی شخص درمان قطعی پیدا نشود در این مورد می توان گفت که ریزش موی آلوپسی منتشر،آلوپسی سیکاتریسیل(ریزش موی جای زخم ) یا ریزش موی سکه ای از این موارد می باشد.

بخوانید :  عمل کاشت مو به روش تریکوتیلومانیا

از چه درمان های جانبی و مکمل می توان برای درمان ریزش مو استفاده نمود؟

ما می توانیم همراه درمان ریزش مو از مواد دیگری هم برای درمان ریزش مو و تقویت موها برای رشد دوباره موها مثل شامپو ،لوسیون یا آمپول های حاوی مواد مغذی ،مکمل های غذایی ویتامین ها ،مواد معدنی ،آمینواسید ها و …استفاده نماییم.از جمله مکمل های غذایی می توانیم به ویتامین ها فمواد معدنی ،آمینواسید ها و … اشاره نماییم.ولی باید بگوییم که مفید بودن این مواد هنوز به طور قطعی برای پیشگیری از ریزش مو به اثبات نرسیده است.ولی شکی در این نیست که رعایت رژیم غذایی سالم و متعادل ،سرشار از ویتامین ها ،به ویژه ویتامین های گروه B و عناصر کمیاب مثل روی به حفظ سلامت بدن و موها کمک می نماید.به غیر از این موارد ما به اشخاصی که دارای موهای حساس و کم پشت و ضعیف می باشند و طاسی در خانواده آن ها ارثی می باشد توصیه می کنیم که موهای خود را به صورت روزانه و با شامپوهای ملایم با PH خنثی شستشو کنند .

لیزر تراپی کاشت مو دارای چه اثری بر روی ریزش موها می باشد؟

براساس تجربیات مشاهده شده است که به کار بردن لیزر برای پر پشت کردن موها دارای نتایج موفقیت آمیزی در موارد ریزش موی مردانه در مرحله ابتدایی یا با شدت متوسط و همین طور آلوپسی منتشر بوده است. این روش یعنی لیزر درمانی موجب می شود که خون رسانی موضعی در پوست سر بهبود پیدا کند و با افزایش تولید انرژی سلول های فولیکول مو تغذیه مو را بهتر می نماید.

مزوتراپی چه نوع درمانی می باشد؟

این روش درمانی با میکروتزریق های مختلف انجام می گردد .در کلینیک تخصصی مو از این روش تاثرگذار برای درمان ریزش مو استفاده می شود.پزشکان ما برای درمان ریزش مو و تقویت مو محلول به دقت زیادی تهیه شده از مواد حیاتی را برای رشد مو به شکل مستقیم در قسمت کم پشت سر تزریق می کنند. این روش درمانی ،یک راهکار همیشگی می باشد که سرم احیا کننده ی رشد مویی که در آن وجود دارد موجب می شود که موها مجددا رشد کنند و همین طور به شکل هم زمان ریزش مو را هم کاهش می دهد.

بخوانید :  کاشت موی طبیعی بدون عمل جراحی

پزشکان متخصص ما مزوتراپی را بیشتر برای اشخاصی توصیه می کنند که به علل گوناگونی مانند کمبود مواد مغذی ،بیماری ،تغییر مکان یا آب مورد استفاده برای استحمام ،نوسانات جوی،تحمل فشار و اضطراب ،جدیداً با مشکل ریزش مو مواجه شده اند و یا مدت ها می باشد که از این مشکل یعنی ریزش مو رنج می برند

پی آرپی (PRP) کاشت مو چه نوع روش درمانی می باشد؟

در این روش درمانی از پلاسمای سرشار از پلاکت (پی آر پی ) استفاده می گردد که روش تازه و کارآمدی می باشد که از نیروهای التیم بخشی و رشد بدن خود فرد بهره گرفته می شود .پلاسمای سرشار از پلاکت تهیه شده از خون خود شخص با هدف تولید فاکتورهای رشد پروتئینی تحریک می گردد که به نوبه خود سلول های بنیادی را به تولید سلول های جدید و رشد فولیکول های مو وا می دارد.

کاشت مو !

برای اضخاصی که دارای موهای کم پشت و یا ریزش شدید مو می باشند می توان از جراحی کاشت مو استفاده نمود فکه این جراحی را می توان به روش های گوناگون انجام داد .اما امروزه تنها به چهار روش در کلنیک تخصصی مو این کار انجام می شود که این روش ها عبارت می باشند از: FUT (تکنیک کاشت باریکه مو) روش جدیدترFUE ، تکنیک BHT ، تکنیک HRT.

در روش درمانی FUT باریکه کاملی از پوست از ناحیه اهدا کننده ،که اغلب پشت سر می باشد ،جدا می گردد که این کار جای زخم همیشگی را از خود بر جای می گذارد.روش BHT که در این روش نیز مو مورد نیاز برای پیوند از بدن بیمار برداشته می شود و از این روش نیز مواقعی استفاده می کنند که فرد دارای بانک موی مناسبی نمی باشد ولی در دیگر ناحیه های بدن مانند پشت گردن و روی سینه ها ،موهای مناسبی برای پیوند زدن وجود دارد.اما در روش درمانی FUE از انجایی که فولیکول های مو به شکل مجزا از ناحیه اهدا کننده برداشته می شوند بنابراین در این روش جای زخم برجای نمی ماند.

لازم است این نکته را هم یادآور شویم که در روش درمانی HRT این امکان نیز وجود دارد که بتوان از مو افراد دیگر برای پیوند زدن به سر بیمار استفاده نمود و این برای افرادی که دارای ریزش موی شدید می باشند و بانک موی مناسبی هم ندارند ؛می تواند یک راهکار مناسب باشد.در صورتی که بیماران پس از کاشت مو ،مراقبت های مورد نیاز را انجام دهند و به توصیه های متخصص هم عمل نمایند هم کاشت موی موفقی خواهند داشت و هم موهای کاشته شده برای همیشه باقی می مانند.

برچسب ها: , , , , , , , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


باور های نادرست در رابطه با کاشت مو
دو شنبه 17 دی 1397 ساعت 11:4 | بازدید : 105 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

باور های نادرست در رابطه با کاشت مو  

باور های نادرست در رابطه با کاشت مو : برای کاشت موی طبیعی برای متخصص و همین طور بیمار یک سری محدودیت هایی می باشد که کاشت مورا سخت می کند از جمله این محدودیت ها در هنگام کاشت مو ،تعداد جلسات محدود کاشت موبرای هر شخصی می باشد .و دلیل این مسئله هم این امی باشد که تعداد موهایی که می توان از بانک موی هر فرد برداشت دارای یک حد معینی می باشد و نمی توان بیش از اندازه برداشت و این مقدار حدوداً بین ده هزار تار مو می باشد.

باورهای نادرست در رابطه با کاشت مو

باورهای غلط در مورد کاشت موی طبیعی

با یک بررسی ساده می توان دریافت که در اذهان عموم مردم یک سری باورهای غلطی در مورد کاشت مو و نتیجه آن شکل گرفته است که با اصل واقعیت ،دارای تفاوت زیادی می باشد در صورتی که فردی علاقه مند باشد که در مورد کاشت مو طبیعی اطلاعات کامل و درست کسب نماید ؛به غیر از جستجو و پرسش در فضای مجازی باید با یک پزشک حاذق و قابل اعتماد مشاوره داشته باشد و سعی نماید که به تمام توصیه های متخصص مورد نظر توجه داشته باشد.

اما چند مورد از این فکر های نادرست که در مورد کاشت موی طبیعی در افکار عمومی وجود دارد

می توان با استفاده از کاشت موی طبیعی موهایی را که دارای مقداری کم پشتی می باشند ،پر پشت نمود.

همانگنه که قبلاً هم در مورد چگونگی کاشت مو توضیح دادیم ،در هنگام کاشت مو هر گرافت مو با ایجاد یک شکاف خیلی ظریف وارد پوست می گردد .درست است که سوراخ به وجود آمده در هنگام کاشت مو ،کوچک می باشد ولی به هر حال یک قسمت از سطح سر را اشغال می کند.در صورتی که ناحیه ای که می خواهیم در آنجا مو بکاریم ،کلا بدون مو و طاس باشد می توان کار را بدن هیچ مشکلی پیش برد .اما در صورتی که ناحیه ای که ما می خواهیم کاشت مو را در آنجا انجام دهیم دارای مقداری مودر سطح سر باشد ،(مخصوصاً اگر این موها ضخیم و کلفت باشند) در این صورت باید فضای کافی در بین موها وجود داشته باشد این امکان وجود داشته باشد که شکاف را ایجاد کرد و مو را در آن شکاف کاشت.

بخوانید :  کاشت مو در افراد دیابتی

جهت کاشت مو در صورتی که در سطح سر فرد فضای خالی از مو وجود نداشته باشد و بیش از نیمی از موهایش نریخته باشد فضای کافی جهت کاشت تارموی جدید نخواهد بود و پزشک دیگر نمی تواند میان موهای شخص شکاف به وجود آورد و چانچه هم که بخواهیم به زور این کار را انجام دهیم پیاز موهایی که تازه می خواهیم پیوند بزنیم به پیاز موهای قدیمی فشار خواهند آورد و آن ها را دچار آسیب خواهند کرد.و در ضمن در هنگام رویش موی های کاشته شده به احتمال قوی کیست مویی و جوش های چرکی بدفرم ایجاد خواهند شد و این جوش ها می توانند در بیرون آمدن موهای کاشته شده ایجاد مشکل نمایند و در پایان باعث شکست عمل کاشت موی طبیعی گردند.

لذا یک نتیجه کلی که از این مسئله می توان گرفت این می باشد که هنگامی باید کاشت موی طبیعی را انجام داد که ؛حداقل نیمی از موهای ناحیه مورد نظر از سطح سر فرد ریخته باشند .در این شرایط پزشک متخصص می تواند عمل کاشت موی طبیعی را بدون هیچ مشکلی انجام دهد و در ضمن نتیجه عمل نیز موفقیت آمیز باشد.

می شود برای داشتن مجدد موهایی با تراکم طبیعی از کاشت مو استفاده نمود!

در هنگام کاشت مو طبیعی ،برای کاشت هر تار مو شکاف هایی کوچک در سطح سر به وجود می آورند ولی پزشک باید دقت داشته باشد که این شکاف ها پاره نشود زیرا اگر دو شکاف نزدیک به هم پاره شوند شکافی بزرگتر ایجاد می گردد که موجب ناجور به نظر رسیدن پوست سر خواهد بود لذا برای پیشگیری از بروز چنین مشکلی باید یک فاصله حدودی رعایت گردد این فاصله تقریباً در حدود ۲-۳ برابر فاصله بین موهای با تراکم عادی می باشد به همین دلیل هم هست که پر پشتی موهای کاشته شده در جلسه اول کمتر از حالت طبیعی موها می باشد.

بخوانید :  کاشت مو به روش SUT , هزینه تکنیک sut کاشت مو

درست است که هر چه که جلسات کاشت مو سپری شود با توجه به کاشت تعدادی گراف در هر جلسه فاصله میان موهای کاشته شده کمتر و کمتر می گردد اما بایست به این مسئله دقت داشته باشید که موهای کاشته شده از نظر فاصله میان موها مثل موهای طبیعی نمی شود و تراکمی کاملاً برابر با موهای طبیعی به دست نخواهد آمد.

در هنگام کاشت مو هر چه که تعداد جلسات کاشت مو بالا می رود بطبع میزان تراکم م نیز بالا می رود .در جلسه اول کاشت مو میزان تراکم مو معمولاً ۳۰-۳۵ گرافت در هر سانتیمتر مربع می باشد که این تراکم در جلسه های بعدی کاشت مو به ۵۰-۴۵ گرافت افزایش پیدا می کند.متاسفانه در حال حاضر تبلیغات زیادی در رسانه ها مخصوصاً مطبوعات و کانال های ماهواره ای و مجازی در مورد به وجود آوردن تراکم مو مانند تراکم موی طبیعی و برخی مواقع بیشتر از موی طبیعی ؛وجود دارد که صحیح نمی باشند و بیشتر برای فریب اذهان عمومی هستند.

در هنگام کاشت موی طبیعی بیمار هر اندازه که دوست داشته باشد ،پزشک می تواند خط پیشانی مو را پایین بیاورد!

اگر نگاهی دقیق به پیشانی یک فرد داشته باشید مشاهده خواهید کرد که خط رویش مو در جلوی سر یک فرد یک خط باریک از پوست سر می باشد که پوست بدون موی پیشانی را از پوست کاملاً پر موی ناحیه کف سر را از هم جدا نموده است.برای اینکه پزشک این خط را جدا کند دقت و مهارت زیادی مورد نیاز می باشد و برای اینکه متخصص پوست و مو یک طراحی خط موی خوب و مناسبی داشته باشد باید دقت زیادی را به خرج دهد.پزشکان در اجزای صورت یک فرد از خط رویش مو در جلوی سر تا انتهای چانه او را به سه بخش مساوی تقسیم می کنند که این سه بخش شامل موارد زیر می باشند:

بخوانید :  کاشت مو به روش پی ار پی , هزینه و قیمت کاشت مو به روش prp

الف-از خط رویش مو تا قسمت بین دو ابرو

ب-از قسمت بین دو ابرو تا نوک بینی

ج-از نوک بینی تا انتهای چانه

در هنگام کاشت مو پزشک تمام تلاش خود را در محاسبه خط پیشانی می نماید این فاصله ها به صورت طبیعی ۹-۷ سانتی متر می باشند و رعایت این فاصله و محاسبه دقیق آن دارای اهمیت فوق العاده ای می باشد.

 

برچسب ها: , , , , , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


افکار غلطی که در مورد کاشت موی طبیعی
دو شنبه 17 دی 1397 ساعت 11:3 | بازدید : 71 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

افکار غلطی که در مورد کاشت موی طبیعی

افکار غلطی که در مورد کاشت موی طبیعی در میان مردم شکل گرفته است! : در زمان کاشت مو هر اندازه که موهای بیشتری از بانک موی فرد برداریم و در ناحیه طاسی سر پیوند بزنیم پرپشتی ایم ناحیه افزیش خواهد یافت. بای به این مسئله دقت داشته باشیم که در طول زمان و پس از تولد فرد ،تعاد تارمهایش نه تنها زیاد نمی گردد بلکه به خاطر ریزش موها امکان کم شدن آن ها نیز وجود دارد .لذا هر میزان که تار مو پیوند زده شود به همان میزان هم میروید و در تعداد کلی تار موها تغییری ایجاد نمی گردد.

افکار غلطی که در مورد کاشت موی طبیعی

همین طور روش دیگر تکثیر موها به روش آزمایشگاهی می باشد به این صورت که موها را می شود از پوست سر برداشت و در آزمایشگاه موها را تکثیر نمود. این موضوع در حال حاضر در اندازه تحقیقات آزمایشگاهی می باشد و دارای نمونه خارجی نمی باشد.بر اساس این تحقیقات تعدادی از موهای پشت سر بیمار را گرفته وسلول های زاینده ریشه مو را جدا کرده سپس این سلول ها در محیط کشت آزمایشگاه تکثیر یافته و تعداد آن ها به صد ها هزار تار مو می رسد.و همین طور در یک آزمایشگاه دیگر این سلول ها را باعناصر دیگر ترکیب می نمایند تا قدرت رشد آن ها را چند برابر کنند این سلول ها را برای تزریق زیر جلدی در ناحیه طاسی سر به کار می برند.

زمانی که این سلول های ارتقا یافته به شکل زیر جلدی در پوست سر تزریق می گردد تبدیل به موهای تازه ای شده و موجب برطرف شدن ناحیه طاسی سر می شود.به این روش جدید درمانی FCL می گویند .از این روش درمانی در در رشد و ضخیم کردن موهای ضعیف شده قبلی فرد استفاده می شود و همین طور این روش موجب رشد مو در ناحیه های کاملاً طاس و بدون مو می گردد.از انجایی که در این روش درمانی در کاشت تعداد تار موها محدودیتی وجود ندارد بنابراین می توان از این روش برای پر کردن سر یک فرد طاس استفاده کرد.همین طور از این روش می توان برای خانم هایی که دارای ریزش موی شدید می باشند جهت کاشت مو استفاده نمود.

بخوانید :  راه های تقویت و پر پشت کردن مو

در کاشت موی طبیعی می توان به غیر از پشت سر فرد از مناطق دیگری هم مثل :ریش ،زیربغل ،ناحیه تناسلی،سینه ،پشت ،شکم و دست و پا می توان به عنوان ناحیه دهنده مو به کار برد.

در هنگام کاشت مو جهت تامین موهای قابل پیوند ،نمی توان از موهای همه جای بدن استفاده نمود زیرا موهای قسمت های مختلف بدن دارای تفاوت ساختاری زیادی با هم می باشند لذا نمی شود از موی هر ناحیه از بدن به جای موی سر استفاده نمود جهت کاشت مو گزینه مناسب برای برداشت مو ناحیه پشت سر و اطراف سر می باشد .

متخصصان برای استفاده نکردن از موهای سایر قسمت های بدن برای کاشت مو یک سری دلایل را ذکر می کنند که این دلایل عبارت می باشند از:

  • زیرا برداشت مو از این مناطق دردآور ودشوار می باشد.
  • محل برداشت مو یا اسکار(جوشگاه) اگر در پشت و اطراف سر باشد به وسیله موهای بالای محل برداشت مخفی می گردند ولی برداشت از سایر نقاط این طوری نمی باشد.
  • مسئله دیگر مربوط به میزان رشد و شکل ظاهری و کافی نبودن رنگدانه زیاد این موها می باشد که موجب می شود تا موهای سایر قسمت های بدن برای پیوند به طاسی سر مناسب نباشد.
  • در هنگام کاشت مو در صورتی که موهای مورد نیاز برای کاشت را از سایر قسمت های بدن بر داریم در این صورت میزان از بین رفتن و بیهوده نابود شدن موها بیشتر در زمان برداشت و هم در هنگام کاشت نسبت به موهای پشت سر ،بیشتر می باشد.
بخوانید :  تاثیر استرس در ریزش مو

به خاطر همین مسائل پزشکان بیشتر سعی می کنند که هنگام کاشت مو ،موهای مورد نیاز برای کاشت را از پشت سر فرد تامین کنند مگر به غیر از موارد ضروری مانند زمانی که فرد دارای بانک موی مناسب نباشد و پزشک مجبور شود که از موهای بدن او برای پیوند استفاده نماید.

شاید سوال مهمی که در ذهن همه افراد شکل می گیرد این می باشد که آیا می شود از موی افراد دیگر برای پیوند زدن به سر بیمار استفاده نمود؟

چون میان خصوصیات بافتی و سیستم ایمنی ما انسان ها تفاوت وجود دارد ؛ لذا میان انسان های مختلف نمی توان از موهای افراد دیگری جهت پیوند و کاشت مو استفاده نمود زیرا پوست سر مو را پس خواهد زد و به عبارتی دیگر مو نخواهد گرفت.

شاید با شنیدن این پاسخ منفی این سوال بلافاصله در ذهن شما نیز شکل گرفته باشد که چرا عمل دیگر اعضا بدن مانند کلیه ،قلب و …می گیرد وپش زده نمی شود ولی پیوند مو پس زده می شود؟پاسخ این سوال این می باشد که باید بگوییم که پیوند دیگر اعضای بدن هم در برخی موارد پس زده می شود و میزان آن هم بالا می باشد و در مورد اعضایی هم که پس زده نمی شود ،فرد پیوند زده باید تا پایان عمر خود داروی ضد سیستم ایمنی مصرف نماید تا عضو پیوند زده به بدنش پس زده نشود.مصرف این داروها دارای عوارضی مانند ریزش مو می باشند اما از انجایی که فرد پیوند عضوی برای دوام عضو پیوندی به این داروها نیازمند می باشد بنابراین با پذیرش ریزش مو بایست این داروها را مصرف نماید .ولی در صورتی که در زمان کاشت مو از این داروها استفاده نماییم چون دارای عوارض می باشدنمی توان این کار را انجام داد.

بخوانید :  کاشت مو در افراد دیابتی

کاشت مو به روش BHT :

باید بگوییم که ریزش موی مردانه اغلب در طول زندگی هر فردی اتفاق می افتد وو گاهی اوقات نیز میزانش بالا می باشد.با توجه به مشکلاتی که در کاشت موی طبیعی وجود دارد باید زمانی این کار انجام داد که هم حدوداً نیمی از موهای فرد ریخته باشد (تا کاشت مو موفقیت بیشتری داشته باشد)وهم ریزش موی فرد ثابت شده باشد و دیگر ادامه نداشته باشد .سنین ۲۵-۳۰ سالگی بر اساس تحقیقات مناسبترین سن برای کاشت موی طبیعی می باشد.

چه زمانی بهتر می باشد که کاشت مو را انجام دهیم زمانی که کاملاً طاس شدیم ویا نه پیش از طاس شدن کامل؟

انخستین سوالی که بیشتر آقایان جوان از پزشک معالج خود می کنند این می باشد که آیا بهتر است برای کاشت مو صبر کنند تا کاملاً طاس شوند یا نه؟جواب این سوال به عامل های مختلفی بستگی دارد که از جمله ی آن ها می توان به :شدت و نوع طاسی ،تاریخچه خانوادگی طاسی و خیلی عوامل دیگر اشاره داشت.اما در حالت کلی بیمار باید به توصیه های پزشک متخصص پوست و مو در مورد عمل کاشت مو دقت کامل داشته باشد و سعی نماید که عمل نماید.

برچسب ها: , , , , , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


عمل کاشت مو به روش تریکوتیلومانیا
دو شنبه 17 دی 1397 ساعت 11:2 | بازدید : 81 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

عمل کاشت مو به روش تریکوتیلومانیا

عمل کاشت مو به روش تریکوتیلومانیا  : روش تریکوتیلومانیا چگونه روشی در کاشت مو می باشد؟ برای شرح این روش کاشت مو ابتدا باید با بیماری تریکوتیلومانیا آشنا شویم و این بیماری را بررسی کنیم .باید بگوییم که نام این بیماری دارای ریشه یونانی می باشد (Thrixبه معنای مو،Tilleinبه معنای کندن وMania به معنای دیوانگی) این بیماری به گونه ای می باشد که فرد مبتلا به این بیماری موهای خود را به مرور زمان و بدون آگاهی می کند و بیمار این کار را تا زمانی انجام می دهد که همه ی موهای او تمام می شود این فرد عمل کندن موهای خود را انکار نمی کند اما در عین حال نمی تواند عمل خود را هم ترک نماید.

کاشت مو به روش تریکوتیلومانیا

مانند بیشتر بیماری هایی که انسان ها را مبتلا به خود می کنند ،بیماری تریکوتیلومانیا هم دارای ریشه روحی وروانی می باشد و عواملی مانند استرس و اضطراب این بیماری را تشدید می کنند.از انواع مختلف آلوپسی ها ،آلوپسی تریکوتیلومانیا می باشد که مثل دیگر آلوپسی ها ، این نوع از آلوپسی هم با اضطراب و استرس تشدید می شود و همین طور یک نوع وسواس کندن مو به حساب می رود.

نام این بیماری یک کلمه یونایی است و معنی کلمه وسواس شدید کندن مو می باشد .اصل این بیماری کندن مو است و معمولاً هم بیماران مبتلا به این بیماری ،کندن مو را انکار نمی کنند و این کار را تا اندازه ای انجام می دهند که احتمال دارد که همه موهای خود را بکنند و تمام کنند اما این بیماران نمی توانند این عمل خود را ترک کنند.
افراد چگونه به بیماری تریکوتیلومانیا مبتلا می گردند وچه چیزیهایی در ابتلا به این بیماری دخیل می باشند؟

بخوانید :  افکار غلطی که در مورد کاشت موی طبیعی

همان گونه که قبلاً هم اشاره کردیم این بیماری ریشه روحی وروانی دارد و و استرس های روانی بیشتر موجب آغاز این بیماری می شوند .این بیماری با افسردگی ارتباط تنگاتنگی دارد و بیشتر کسانی که دچار این بیماری می باشند در عین حال مبتلا به افسردگی نیز هستند .تقریباً می توان گفت که در ۲۵% موارد شرایط پر استرس زندگی ،زمینه ساز شروع این بیماری می گردند .بیماری تریکوتیلومانیا را هم در خانم ها و هم در آقایان می توان مشاهده کرد اما خانم ها بیشتر از آقایان دچار این بیماری می شوند و تقریباً می توان گفت که نسبت ابتلای خانم ها به آقایان :۲/۵ به ۱ می باشد این بیماری بیشتر در میان نوجوانان و جوانان شایع می باشد.

این بیماری تقریباً همه موهای سر را تحدید می کند اما بیشتر موهای شقیقه از طرف بیمار کنده می شود واین کار را بیمار تا جایی ادامه می دهد همه ی موهای سر تمام می شوند این امکان وجود دارد این بیماری به موهای ابرو ومژه و ریش و سبیل و … هم برسد.در این بیماری شخص از روی عادت و بدون هیچ آگاهی از کار خود موهای ابرو ومژه و سیبل های خود را می کند.تا جایی که این موها به پایان برسند و تمام شوند.

بیماری تریکوتیلومانیا دارای چه عوارضی می باشد؟

همچنان که قبلاً هم بارها اشاره کردیم ،در زیبایی یک فرد موها دارای نقش اساسی می باشند و چون در این بیماری فرد موهای خود را از دست می دهد بنابراین در واقع زیبایی خود را هم از دست می دهد ودر پی آن اعتماد به نفس فرد هم صلب می شود و فرد سعی می کند که دیگر در اجتماع حضور پیدا نکند .

بخوانید :  کاشت مو به روش HRT , قیمت و هزینه کاشت مو با تکنیک HRT

در واقع این بیماری با احساس گناه همراه می باشد و فرد خود را مدام سرزنش می کند که چرا این کار را انجام داده است واین مسئله باعث افسردگی شخص می گردد.این امکان دارد این بیماری دارای عوارض گوارشی نیز برای فرد باشد زیرا در برخی موارد در این بیماری دیده شده است که فرد بیمار عادت دارد که بعد از کندن موها آن ها را در دهان خود قرار می دهد.باید بگوییم که برای این بیماری تا به حال هیچ درمانی نتیجه بخش نبوده است و تنها راه درمان آن کاشت مو به روش HRT می باشد.چون بنابر تحقیقاتی که از خو بیماران در مورد دلیل کندن موهای خود انجام شده ، نشان داده است که اغلب این بیماران دلیل کندن موهای خود را این اظهار می کنند که چون در هنگام کندن مو از پوست سر زیر پوست کندن مو کاملاً احساس می گردد .ولی روش کاشت مو ی HRT دارای این قابلیت می باشد که بتواند این مرحله حس کنده شدن مو را حذف نماید و این مسئله موجب می شود که این بیماری به صورت کامل درمان شود و فرد بیمار پس از کاشت مو عادت کندن مو را کنار می گذارد و درمان می شود.

برچسب ها: , , , , , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


افردای که مناسب برای کاشت موی طبیعی
دو شنبه 17 دی 1397 ساعت 10:56 | بازدید : 67 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

چه افرادی برای کاشت مو گزینه ی مناسبی می باشند؟

افردای که مناسب برای کاشت موی طبیعی : در واقع ریزش مو یک مشکلی می باشد که افراد زیادی را گرفتار خود کرده است و افراد زیادی متقاضی درمان این مشکل می باشند زیرا همانگونه که در مقاله های دیگر هم اشاره کردیم ،موهای انسان دارای تاثیر زیادی در زیبایی ظاهری او می باشد و در ضمن زیبایی نیز اعتماد به نفس او را بالا می برد ولی جای امیدواری وجود دارد که امروزه برای درمان ریزش مو روش های مختلقی ابداع شده است.و کاشت مو هم یکی از روش های درمانی ریزش مو می باشد.ولی کاشت مو نمی تواند برای همه افراد مناسب باشد.

افردای که مناسب برای کاشت موی طبیعی

اما افرادی که برای کاشت مو گزینه مناسبی می باشند!!!

تمام افرادی که متقاضی کاشت مو می باشند ،قبل از هر اقدامی ابتدا باید به یک متخصص پوست و مو وهمین طور کلینیک زیبایی مراجعه نمایند و یک مشاوره در این مورد با پزشک متخصص داشته باشند.

پزشکان متخصصی که در کلینیک کاشت مو حضور دارند ،دارای تخصص و تجربه کافی در مورد روش های مختلف درمان ریزش مو ،از جمله کاشت مو می باشند.شما عزیزان نیز می توانید با مراجعه به کلنیک ما و برگزاری جلسه مشاوره ،اطلاعات مورد نیاز در حیطه کاشت مو را به دست آورید .در این جلسه مشاوره متخصصین می توانند به شما بگویند که آیا شما برای کاشت مو گزینه ی مناسبی هستید و یا نه؟

افراد مناسب برای کاشت موی طبیعی باید دارای چه خصوصیاتی باشند؟

  • خانم هایی که دچار ریزش موی هورمونی _ژنتیکی می باشند و دارای موهای کم پشت و یا نازک در بخش جلوی سر و ناحیه مرکزی سر هستند ،می توانند گزینه مناسبی برای کاشت مو باشند.
  • افرادی که خالکوپی یا تاتوانجام داده اند و در اثر آن دچار ریزش مو شده اند ،و در قسمت ابرو مبتلا به طاسی و کم پشتی شده اند.
  • افرادی که در قسمتی از ابروی خود دچار ریزش می باشند.
  • افرادی که تصادف کرده اند ویا دچار سوختگی شده اند نیز گزینه مناسبی برای کاشت مو می باشند.
  • افرادی که دارای پوست شلی می باشند نیز گزینه مناسبی برای کاشت مو هستند زیرا هر قدر که پوست شل تر باشد ،می توان موی بیتری از پوست پشت سر برداشت و در ضمن نیاز به بخیه هم کم می باشد و احتمال اسکار و جای زخم هم خیلی کمتر می باشد .لذا افرادی که دارای پوست شلس هستند نسبت به افراد دارای پوست سفت می توانند گزینه ی مناسبتری برای کاشت م باشند.
  • همین طور افرادی که در پشت سر خود یعنی همان بانک مو دارای تراکم بالایی از فولیکول های مو باشند ،گزینه مناسبی برای کاشت مو ی طبیعی می باشند.
  • مردانی که به علل ژنتیکی دچار ریزش مو شده اند و دارای درجه های متفاوتی از طاسی در سر خود می باشند.
بخوانید :  سوالات متداول کاشت مو به روش FUE

افرادی که دارای خصوصیات زیر هستند نمی توانند گزینه مناسبی برای کاشت مو باشند :

  1. آقایانی که در سنین ۱۸-۲۵سالگی هستند نمی توانند برای کاشت مو مناسب باشند.
  2. کسانی که دچار بیماری دیابت یا فشارخون بالا هستند پیش از عمل باید بیماری شان کنترل گردد.
  3. اشخاص با موهای کم پشت ،ضعیف و افرادی که طاسی بزرگی در سر خود دارند.

در کاشت مو آیا این امکان وجود دارد که بتوان برای پیوند مو از موهای بقیه قسمت های بدن(دست ها پاها و سینه) استفاده نمود؟

متاسفانه پاسخ این سوال منفی می باشد زیرا به دلیل یک سری مشکلات نمی توان از موهای دیگر نواحی بدن برای کاشت مو طبیعی استفاده کرد که این مشکلات عبارت اند از:

  1. زیرا میزان رشد و همین طور نوع ساختار بافت موهای بدن با موهای بدن دارای تفاوت زیادی می باشند.
  2. میزان استحکام موهای بدن مشخص نمی باشد.
  3. زیرا بر اصر برداشتن مو از بدن جای زخم باقی خواهد ماند.
  4. تعداد موهای بدن جهت استفاده در سر دچار محدودیت می باشد.

درحال حاضر استفاده از موهای بدن به دلایل مختلف برای کاشت مو مناسب نمی باشد که مهمترین دلایل عبارت اند از : محدودیت تعداد موهای بدن جهت استفاده در سر و همین طور باقی مانده جوشگاه بر اثر برداشت مو از بدن. مشخص نبودن استحکام موهای بدن. هماهنگی نداشتن جنس و اندازه رشد موهای بدن با موهای سر .

آیا می توان از موهای افراد دیگر برای کاشت مو در یک فرد استفاده نمود؟

به علت های ژنتیکی در حال حاضر به جز در میان دو قلوهای همسان نمی توان از موی افراد دیگر برای پیوند مو در یک فرد استفاده کنیم زیرا پیوند مو پس زده خواهد شد.

بخوانید :  کاشت مو به روش پی ار پی , هزینه و قیمت کاشت مو به روش prp

برچسب ها: , , , , , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


صفحه قبل 1 ... 22 23 24 25 26 ... 27 صفحه بعد

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مطالب ناب از سراسر وب و آدرس drdr.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 268
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 39
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 50
:: بازدید ماه : 4299
:: بازدید سال : 6158
:: بازدید کلی : 14974