می خواهیم بهترین مطالب پزشکی را در این وبلاگ منتشر کنیم امید واریم بهترین بهره را از وب سایت ببرید.
هزینه درمان آرتروز آرنج
یک شنبه 26 اسفند 1397 ساعت 13:11 | بازدید : 119 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )
آرتروز آرنج ,هزینه درمان آرتروز آرنج , بهترین متخصص ارتوپد برای درمان آرتروز مفصل آرنج : استئو آرتریت یا همان آرتروز نوعی بیماری است که بیشتر در افراد مسن دیده می شود و با فرسوده شدن و از بین رفتن غضروف موجود در مفصل ها ایجاد می شود . آرتروز مفصل آرنج در مفصل طبیعی که قبلا سالم بوده است رخ نمی دهد و می توان گفت که تقریبا همه موارد استئو آرتریت آرنج به دلیل یک عامل دیگر و خارجی صورت می گیرد و معمولا بعد از چندین سال بروز می کند . این عوامل ممکن است آسیب سطوح مفصلی به علت شکستگی های قبلی و یا استئوکندریت دیسکان باشد که باعث از بین رفتن غضروف مفصل آرنج می شود .

آرتروز آرنج

مراجعه به دکتر متخصص : متخصص ارتوپد

علائم آرتروز آرنج

آرتروز آرنج علائم خاصی دارد که خود را با آنها نشان خواهد داد ، درد داشتن در ناحیه آرنج از شایع ترین علامت های آرتروز آرنج می باشد که با گذشت زمان و انجام دادن کارهای سنگین افزایش می باد ، احتمال دارد که برخی از بیماران از اختلالات حرکت در آرنج به وجود مشکل در آرنج پی ببرند . اوقاتی نیز آرنج در خال حرکت قفل می شود که این حالت نشان دهنده وجود یک جسم ـآزاد در درون مفصل می باشد . همانگونه که گفتیم علت بروز آرتروز آرنج وجود یک سابقه آسیب قبلی یا یک علت خارجی می باشد و یک آرنج از قبل سالم دچار بیماری آرتروز نمی شود .

رادیوگرافی مفصل

در رادیوگرافی مفصل آرنج ، کاهش یافتن فضای غضروف و استئوفیت های نوک تیز در لبه های مفصل دیده می شود ، حتمی در برخی مواقع ممکن است اجسام آزاد در مفصل نیز دیده شود . ( منظور از اجسام آزاد در مفصل وجود تکه های غضروف مفصل و یا جسم های تشکیل شده از استئوفیت ها می باشند )

نقش ورزش در آرتروز

همانگونه که همه شما عزیزان اطلاع دارید آرتروز یه بیماری است که در آن غضروف مفصلی از بین می رود و درمان های بسیار زیادی برای این بیماری وجود دارد که فعالیت های ورزش در درمان این بیماری بسیار موثر واقع می شوند . بسیاری از افراد که به آرتروز دچار هستند در این باور می باشند که فعالیت های ورزش کمکی برای این بیماری نمی کند ولی گفتنی است که ورزش کردن و تقویت عضلات اطراف مفصل باعث می شود که آرتروز پیشرفت نکند و در حالی که وجود دارد باقی بماند .

درمان آرتروز آرنج

اکثر بیمارانی که در مراحل اولیه آرتریت به پزشک مراجعه می کنند فقط درد های کاه کاه خفیفی دارند و محدودیت های حرکت آنها بسیار ناچیز می باشد که این افراد با کم کردن کارهای سنگین و انجام دادن حرکات ساده می توانند این بیماری را کنترل کنند . سایر بیمارانی که آرتروز آنها کمی پیشرفت کرده است احتمال دارد به درمان های مراقبتی که با تجویز پزشک است صورت گیرد مانند فیزیوتراپی یا داروهای مسکن . ولی در زمانی که آرتروز به حالت پیشرفته خود برسد و درد هر روزه و شدید وجود داشته باشد که باعث ایجاد مشکل در عمکرد های آرنج باشد به درمان های جراحی روی خواهیم آورد .

درمان آرتروز آرنج

درمان آرتروز آرنج

در روش درمان جراحی آرنج را عمل کرده و ضایعات را از مفصل خارج می کنند و در شرایط خاص نیز از جایگذاری مفاصل مصنوعی نیز استفاده خواهد شد . که بعد از این انجام این جراحی باید تمام مراقبت های لازم را انجام دهید تا آرنج به بهبودی کامل برسد و بعد از آن دیگر درد و تورمی نخواهید داشت و می توانید به فعالیت های روزمره خود برسید . برای کسب اطلاعات بیشتر به متخصص ارتوپدی مراجعه کرده و راهنمایی های لازم را در مورد بیماری خود دریافت کنید .

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


در مان دررفتگی مفصل شانه
یک شنبه 26 اسفند 1397 ساعت 13:7 | بازدید : 118 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )
دررفتگی مفصل شانه , هزینه درمان در رفتگی مفصل شانه , ارتوپد متخصص مفصل شانه : بیشترین و شایعترین بیماری های شانه دررفتگی مفصل شانه می باشد . وقتی که مفصل شانه دچار دررفتگی می شود تاندون های شانه پاره می شوند و سر استخوان بازو از جای خود یعنی حفره گلونوئید در رفته و باعث درد شدید می شود . اگر دررفتگی شانه از ناحیه جلوی شانه باشد این احتمال وجود دارد که به عروق و عصبی که از آنجا رد می شوند آسیب بزند ولی درصورتی که دررفتگی از عقب باشد حرکت بازو به خرج امکان نخواهد داشت و می توان گفت که این دررفتگی بدن علامت می باشد .

دررفتگی مفصل شانه

علائم دررفتگی شانه

مهمترین علامت دررفتگی مفصل شانه درد بسیار شدید می باشد که در ناحیه شانه احساس می شود . در بعضی از مواقع درد به حدی شدید می باشد که فرد آسیب دیده قادر به حرکت دادن شانه خود نمی باشد و فقط شانه را ثابت نگه می دارد . در حالت کلی و طبیعی شانه به صورت گرد و محدب می باشد ولی در زمانی که فردی دچار دررفتگی مفصل شانه می شود دیگر مفصل شانه در حالت خود نمی باشد و تغییر کرده است . از علائم دیگر این است که قبل از دررفتگی می توان سر استخوان بازو را لمس کرد ولی بعد از دررفتگی نمی توان سر استخوان بازو را لمس کرد که البته این علامت در افراد چاق مشخص نخواهد شد و لمس کردن ممکن نیست .

مراجعه به پزشک متخصص : متخصص ارتوپدی

دررفتگی مکرر شانه بیشتر در چه افرادی دیده می شود

دررفتگی شانه بیشتر در افراد ورزشکار رخ می دهد و این افراد که به علت آسیب های ورزشی دچار دررفتگی مفصل شانه می شوند این احتمال و جود دارد که این امر برایشان تکرار شود و درمان کردن این مشکل هم کار آسانی نمی باشد و باعث دررفتگی های مکرر در فرد می شود.

در این میان افرادی نیز وجود دارد که دچار شلی و نرمی مفصل می باشد و به صورت مکرر دچار دررفتگی شانه می شوند که علت آن سابقه ورزش و آسیب رسیدن و یا ضربه خوردن نمی باشد ، معمولا این دررفتگی ها دوطرفه نیز می باشد یعی فرد در هر زمانی که می خواهد شانه خود را در کی اورد و یه جا می اندازد . افرادی نیز هستند که به علت خوردن یک ضربه که بیشتر هم به یاد ندارند دچار دررفتگی های پی درپی می شوند و یا در صورت وجود فشار های مکرر دچاز این دررفتگی ها می شود مانند ورزشکاران پرتاب دیسک که در معرض دررفتگی مفصل شانه هستند .

نکته : از مهمترین علائم دررفتگی شانه درد بسیار شدید و محدودیت در حرکت می باشد .

درمان دررفتگی مفصل شانه

برای درمان کردن دررفتگی مفصل شانه بدیهی است که اولین قدم جا انداختن شانه می باشد که توسط متخصص ارتوپد انجام می گیرد ، پزشک ارتوپد برای اینکه فرد در هنگام جا اندازی دردی را احساس نکند از بیهوشی عمومی استفاده می کند ولی می توان از قرص های مسکن قوی نیز استفاده کرد که درهنگام جا انداختن شانه فرد عذاب نکشد . بعد از جا انداختن مفصل شانه باید مراقبت های خاص را روی شانه انجام داد که شانه کاملا ترمیم شود و دوباره از جای خود در نرود . اگر درصورتی که بعد از جا انداختن مراقبت های لازم را انجام ندهید باعث شل شدن مفصل شده و دررفتگی های مکرر در آن مفصل دیده خواهد شد .

درمان دررفتگی مفصل شانه با جراحی

برای بعضی از دررفتگی های شانه که به صورت مکرر صورت می گیرد از جراحی استفاده می کنند ولی در چه زمانی از جراحی استفاده خواهد شد ؟ در جواب این سوال می گوییم که زمانی که مفصل شانه به صورت مکرر از جای خود در می رود و برای اینکه شانه را در حالت طبعی خود ثابت نگه داریم به عوامل و عناصر پایدار کننده شانه مانند لابروم لازم داریم که باید از طریق جراحی آن را انجام دهیم .

ولی در افرادی که به طور مادر زادی دچار دررفتگی مکرر شانه می باشند در قدم اول از درمان های غیر جراحی استفاده می شود مانند : فیزیوتراپی ، حرکات و نرمش های مخصوص که از طرف پزشک ارتوپد تجویز خواهد شد . در صورتی که دررفتگی شانه با درمان های غیز جراحی بهبودی نیافت از روش جراحی استفاده خواهد شد . شما عزیزان برای درمان کردن دررفتگی های مکرر شانه به متخصص ارتوپد مراجعه کنید .

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


هزینه درمان آرتروز مفصل شانه
یک شنبه 26 اسفند 1397 ساعت 13:3 | بازدید : 109 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )
آرتروز مفصل شانه ,  هزینه درمان آرتروز مفصل شانه , درمان آرتروز شانه با ورزش :بطور کلی اگر آرتروز را بررسی کنیم نوعی عارضه می باشد که در اثر ساییدگی و از بین رفتن غضروف موجود در مفاصل ایجاد می شود و باعت احساس درد و تورم در ناحیه ای که درچار آرتروز شده است می شود . آرتروز مفصل شانه نیز از از بین رفتن غضروف مفصل شانه ایجاد می شود . سر استخوان بازو و حفره گلونوئید که بخشی از استخوات کتف می باشد ساختار مفصل شانه می باشد که در قسمت حفره و سر استخوان بازو غضرفی وجود دارد که برای راحتتر حرکت کردن مفصل و کار آن را افزایش می دهد و مفصل با حداقل اصطکاک به وظیفه خود عمل می کند .

مفصل شانه اجازه حرکت به هر جهت را دارد . غضروفی که در مفصل شانه وجود دارد به دلایل بسیار زیادی اگر آسیب ببیند و نازکتر شود باعث به وجود آمدن درد و تورم در آن ناحیه می شود که آرتروز یا ساییدگی مفصل شانه نیز می گویند . در این مقاله ما می خواهیم درباره این بیماری با شما بحث مختصری داشته باشیم با ما همراه باشید .

آرتروز مفصل شانه

ساییدگی مفصل شانه ، آرتروز

همانگونه که گفتیم در عارضه آرتروز غضروغ از بین می رود ، علاوه براین ممکن است غضروف سر استخوان بازو نیز از بین برود که در این حالت احساس درد بیشتر و التهاب و سفتی مفصل دیده خواهد شد . در صورتی که غضروف از بین برود استخوان ها روی یکدیگر قرار می گیرند و در این حالت به حرکات خود ادامه می دهند که در نهایت به درد و تورم می کشد و فرد باید برای درمان آن اقدام نماید .

علائم آرتروز مفصل شانه

از علائم ساییدگی مفصل یا آرتروز شانه قفل شدن ناگهانی در هنگام حرکت مفصل می باشد و گاهی نیز دیده شده است که امکان دارد صدای مهیبی نیز از مفصل شنیده شود . در صورتی که آرتروز مفصل شانه پیشرفت کرد امکان دارد بعضی از حرکات و کارهای روزمره را نتوانید انجام دهید و محدودیت های بسیاری را برای حرکت های ریز و جزئی دارد .  علاوه بر اینها در صورت به وجود آمدن این بیماری برای هر کس یا شما درد و تورمی که دارد بسیار عذاب آور می باشد و تحمل آن سخت می باشد و باید برای درمان کردن آرتروز مفصل شانه اقدام کنید .

آرتروز شانه

آرتروز شانه

درمان آرتروز مفصل شانه

آرتروز شانه برای درمان روش های بسیار مختلفی را دارد که باید با مراجعه به متخصص ارتوپد برای این درمان ها  اقدام کرد. این درمان ها به دو دسته کلی تقسیم می شوند : درمان به روش غیر جراحی و درمان با جراحی . در روش غیر جراحی پزشک ارتوپد سعی دارد با تجویز دارو های ضد التهاب ، ورزش و یا فیزیوتراپی این عارضه و بیماری را درمان کند و در صورت نیاز از تزریقات نیز استفاده خواهد شد .

اما در زماهایی نیز اتفاق می افتد که آرتروز فرد بیمار پیشرفت بسیار زیادی کرده و با این روش ها قابل درمان نمی باشد و باید به روش جراحی روی آورد که در این روش از جراحی تعویض مفصل شانه و یا تعویض قسمت های آسیب دیده استفاده می کنند که با در نظر گرفتن شرایط بیمار نوع جراحی انتخاب خواهد شد . این جراحی ها را می توان در بیهوشی کامل و یا بی حسی موضعی انجام داد و انتخاب بیهوشی و یا بی حسی نیز به شرایط بیمار بستگی دارد و همه این ها به دست متخصص ارتوپد انجام می شود و بهترین راه درمان را برای آرتروز مفصل شانه شما انتخاب می کند .

توجه : برای درمان این نوع بیماری از مصرف خودسرانه دارو پرهیز کنید زیرا ممکن است در دستگاه گوارشتان مشکل ایجاد کند و باعث خونریزی داخلی بشوید.

حرکات شانه

متخصص ارتوپد برای تشخیص میزان نوع بیماری به معاینات حرکات شانه اقدام می نماید و با انجام دادن این معاینات و بررسی حرکات نوع بیماری را تشخیص می دهد و برای درمان آن اقدام خواهد کرد . همانطور که گفتیم آرتروز شانه محدودیت هایی را برای حرکت شانه به وجود می آورد که با درمان کردن این بیماری از همه این محدودیت ها آزاد می شوید و به تما کارهای روزانه خود خواهید رسید . برای درمان آرتروز مفصل شانه خود به متخصص ارتوپد مراجعه کنید و تمام توصیه های پزشک را جدی بگیرید .

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درمان مشکل ناباروری با دلایل ناشناخته در خانم ها
یک شنبه 26 اسفند 1397 ساعت 12:59 | بازدید : 109 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )
درمان مشکل ناباروری زنان با دلایل ناشناخته : خانم های جوان عزیز که در حال تلاش برای باردار شدن می باشند ، باید دقت داشته باشند که خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم پزشکی هر فردی می تواند به رویاهای خود دست پیدا کند. همچنان که پیشتر هم اشاره کردیم ،مشکل ناباروری با دلایل ناشناخته به این معنی می باشد که هنوز دلیل ناباروری فرد مشخص نشده ،ولی این مسئله نمی تواند به این معنی باشد که پزشکان متخصص زنان و زایمان قادر نمی باشند که این بیمار را درمان کرده و مشکل ناباروری او را برطرف کنند .
درمان مشکل ناباروری زنان

درمان مشکل ناباروری زنان

در حقیقت در این شرایط پزشک زنان و زایمان و متخصص ناباروری سعی می کند که از زوایای گوناگون به دلایل بیماری نگاه کرده و تلاش خواهد کرد که دلیل ناباروری با دلایل ناشناخته را در بیمار خود به دست آورد.معمولا پزشکان متخصص ناباروری برای برطرف نمودن مشکل فرد ،سعی می کنند که از روش ها و تکنیک های مختلفی بهره ببرند که تعدادی از رایج ترین این روش ها در زیر ذکر شده است:

تحریک تخمدان خانم های که دچار مشکل ناباروری با دلایل ناشناخته می باشند

گفتنی است که در طول چرخه معمولی تخمک گذاری در بدن خانم ها ؛اغلب یکی از تخمک ها به بلوغ رسیده و هر ماه آزاد می گردد.در حقیقت تحریک تخمدان های افرادی که دچار مشکل ناباروری با علل ناشناخته می باشند،یکی از شایع ترین فرآیندها جهت کمک به این افراد بوده و موجب می شود که یک تخمک در هر ماه بالغ شده و آزاد گردد.این روش درمانی می تواند شانس باردار شدن زنان نابارور (در طول درمان دارویی )را به میزان بسیار زیادی بالا ببرد.دکتر متخصص زنان و زایمان برای مدت تقریبا ً ۸ روز تا دو هفته ،برای تحریک تخمدان های خانم های نابارور از دارو هایی استفاده می کند تا تخمدان های این خانم ها تحریک شده و در هر ماه بتوانند تخمک بیشتری آزاد کنند.

داروهای تحریک کننده تخمدان خانم ها ی نابارور اغلب حاوی هورمون FSHو LH هستند ،که نوعی هورمون طبیعی است و موجب می شود که بخشی از فرآیند تخمک گذاری ماهانه در بدن زنان نابارور فعال گردد.و باید توجه شود که در برخی موارد دکتر زنان تنها یکی از هورمون های گفته شده در بالا را برای تحریک تخمدان های خانم تجویز می کند و این در حالی می باشد که در برخی از روش های دیگر ترکیب هر دو هورمون را برای تحریک تخمدان های خانم های نابارور ،پزشکان تجویز می کنند.

تلقیح داخل رحمی اسپرم (IUI) در خانم های نابارور

در واقع تلقیح داخل رحمی اسپرم یا IUI یک نوع تلقیح مصنوعی می باشد که پزشکان متخصص ناباروری آن را برای کمک به رفع مشکل ناباروری در خانم ها به کار می برند.در این تکنیک بیشتر تمرکز پزشک متخصص بر روی اسپرم بوده و پس از شستن به وسیله مواد مخصوص ،سعی می کند که آن را در داخل رحم زن بیمار قرار دهد.ولی باید توجه داشت که این کار باید در زمان نزدیک به تخمک گذاری خانم انجام شود تا اگر یک تعداد بیشتری از تخمک ها آزاد شوند،بتوانند با کمک این اسپرم بارور گردند.پزشک متخصص زنان و زایمان تلاش می کند که در تلقیح داخل رحمی ،اسپرم را به نحوی در داخل رحم فرد بیمار قرار دهد که به لوله های فالوپ نزدیک باشد.در این شرایط ،اسپرم قادر می باشد که تخمک ازاد شده از تخمدان را بلافاصله بارور سازد.و لازم به یادآوری است که در صورتی که این روش با موفقیت همراه باشد می تواند منجر به یک دوره بارداری طبیعی خانم های نابارور گردد.

درمان مشکل ناباروری زنان

در اغلب موارد بعد از اینکه همه دلایل ناباروری در بدن خانم های که دچار ناباروری با علل ناشناخته می باشند ،شناسایی شد ،پزشک متخصص زنان و زایمان می تواند به بهترین وجه دلیل ناباروری فرد را مشخص نموده و با به کارگیری روش تلقیح داخل رحمی به باردار شدن بیمار خود کمک کند.معمولا از روش تلقیح داخل رحمی اسپرم ،جهت باردار کردن خانم هایی که دچار ناباروری با علل ناشناخته می باشند ،استفاده می گردد که این خانم ها دارای چرخه قاعدگی منظم بوده و با کمک گرفتن از داروهای دیگر ،پزشک می تواند باروری آن ها را با یاری خدا ممکن سازد و آن ها را از این نعمت الهی برخوردار کند.

تجویز داروی کلومید جهت درمان خانم هایی که دچار ناباروری با دلایل ناشناخته می باشند

گفتنی است که داروی کلومید یک دارویی می باشد که استفاده از آن می تواند کمک زیادی به رفع مشکل ناباروری خانم ها و آقایان بکند.پزشکان این دارو را از ۴۰ سال پیش برای بیماران خود مورد استفاده قرار می دهند و تقریبا ً می توان گفت که تا کنون دارای نتایج مثبت و دلگرم کننده ای بوده است.در واقع در علم پزشکی این دارو با اسم کلومیفن سیترات شناخته می شود و بیشتر برای افرادی مورد استفاده قرار می گیرد که دچار قاعدگی های نامنظم بوده و یا افرادی که دارای چرخه تخمک گذاری منظم ماهانه نمی باشند،می تواند موثر باشد.

در مورد این دارو باید بگوییم که این دارو نوعی آرام بخش می باشد که شامل بلوک های هورمون استروژن است .استفاده از آن به وسیله افراد نابارور می تواند سیگنال ها را به هیپوتالاموس و غده هیپوفیز که در داخل مغز قرار گرفته است ،بفرستد.زمانی که سیگنال های فرستاده شده ،به وسیله ی این غدد دریافت شد ،هورمون های گوناگون شروع به تولید شدن در بدن بیمار کرده و می توانند با تحریک تخمدان های بیمار موجب تولید تخمک بالغ شده و باعث شوند که تخمک به داخل لوله فالوپ حرکت کند.مصرف این دارو سبب تولید هورمونی که می شود ،GnRH یا هورمون گونادوتروپین می باشد که با انتشار خود سبب ترشح FSH و یا هورمون تحریک کننده فولیکول و LH یا هورمون جسم زرد می گردد.

جالب است که بدانید که این دارو معمولا می تواند همراه با دیگر روش های تولید مثل ،مورد استفاده قرار گرفته و یا همراه با روش تلقیح مصنوعی مصرف شود ،چون بیشتر دکترهای متخصص زنان و زایمان بر این باور می باشند که داروی کلومید به عنوان یک داروی ناباروری ،باید حداقل برای یک دوره سه تا شش ماهه مصرف شود ،تا قادر باشد که به صورت هم زمان با استفاده از سایر روش ها ،شانس باروری بیماران را تا دو برابر بالا ببرد. ولی با همه ی این تفاسیر معمولا پزشکان متخصص زنان و زایمان این دارو را برای بیمارنی توصیه می کنند که دارای سنی بیشتر از ۳۵ سال باشند.افرادی که این دارو استفاده می کنند باید به یک نکته توجه داشته باشند و آن هم این می باشد که در زمان استفاده از این دارو سعی کنند که در یک زمان بندی منظم رابطه جنسی برقرار کنند ودر واقع می توان گفت که داروی کلومید یک مکمل بسیار پر اهمیت می باشد که می تواند شانس باروری خانم ها را تا میزان زیادی بالا ببرد.

تزریق هورمون گنادوتروپین به زنانی که دچار مشکل ناباروری با دلایل ناشناخته هستند

باید بگوییم که هرمون گنادوتروپین از آن دسته هورمون هایی می باشد که غده هیپوفیز آن را ترشح می کند و کمک می کند که اندام های تناسلی در بدن انسان ها تحریک شود.و این روش نیز یکی از روش های درمان ناباروری با دلایل ناشناخته در زوجین می باشد ،چون هورمون گنادوتروپین ماده ای می باشد که می تواند موجب تحریک تخمدان های زنان ناباروری شود که غده هیپوفیز آن ها ناکارآمد بوده و یا دارای هورمون نمی باشد.

در حال حاضر این داروی تزریقی به عنوان موثرترین دارو نسبت به دیگر داروهای ناباروری شناخته می شود که قادر می باشد که توانایی بدن افراد بیمار را جهت تحریک تخمدان ها در حد تعادل بالا ببرد.و به خاطر همین مسئله هم می باشد که استفاده از این داروبرای تحریک تخمدان های خانم هایی که از چرخه تخمک گذاری منظم برخوردار هستند ،دارای رواج بیشتری می باشد.و در ضمن روش تزریق هورون گنادوتروپین به عنوان یک بخش از فن آوری پیشرفته تولید مثل به شمار آمده واغلب به همراه دیگر روش های درمانی مانند تلقیح رحمی اسپرم و لقاح آزمایشگاهی به کار برده می شود تا درمان را با موفقیت بیشتری همراه سازد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تعویض مفصل مچ دست
یک شنبه 26 اسفند 1397 ساعت 12:56 | بازدید : 134 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

تعویض مفصل مچ دست

تعویض مفصل مچ دست , هزینه آرتروسکوپی مچ دست , متخصص تعویض مفصل مچ دست , tfcc مچ دست , هزینه عمل مچ دست در تهران و بیمارستان دولتی :  امروزه برای درمان درد های مفصلی شدید که با درمان های غیر جراحی بهبودی پیدا نمی کنند جراحی تعویض مفصل بسیار رواج پیدا کرده است ، این نوع تعویض ها در مفصل های مچ دست ، زانو ، شانه و آرنج انجام می شود . افرادی که مشکلات مفصلی دارند در حرکت دادن عضو بدن خود دچار مشکل می شوند و همراه با آن نیز دردی نیز در آن ناحیه احساس می شود که بستگی به نوع آسیب دیدگی آن می باشد گاهی این درد ها بسیار شدید می باشند ، اما با انجام دادن عمل تعیض مفصل این درد ها و حرکات بهبودی می یابند و فرد بیمار می تواند به صورت عادی به فعالیت های روز مره خود بپردازد . در این مقاله ما درباره ی جراحی تعویض مفصل مچ دست با شما صحبت خواهیم کرد با ما همراه باشید .

آرتروسکوپی مچ دست

آناتومی مچ دست

در ابتدا بهتر است اطلاعات مختصری درباره ساختار مچ دست بدست بیاوریم . آناتومی مچ دست کمی پیچیده تر از بقیه مفصل ها می باشد که مفاصل و استخوان های زیادی را دارد . در قسمت بالای مچ دست دو استخوان رادیوس ( زند نبرین ) و اولنا ( زند زیرین ) و در قسمت پایین هست اسنخوان کوچک ( استخوانچه) وجود دارد که نام این استخوانچه ها کارپ می باشد تمام این استخوانچه ها توسط مفاصل به یکدیگر متصل هستند و حرکت می کنند . این استخوانچه ها با رباط های متعدد در کنار یکدیگر می باشند استخوان های متاکارپ که تعداد آنها ۵ عدد می باشد در کف دست و پایین وجود دارد .

آناتومی مچ دست

آناتومی مچ دست

همان طور که می دانید دست پر تحرک ترین قسمت بدن می باشد که در هر وضعیتی قرار می گیرد و با داشتن این همه پیچیدگی باید دارای قدرت بسیاری نیز باشد تا فرد بتواند برای انجام دادن کارهای سخت از آنها استفاده کند . غضروف مفصلی در مچ دست لایه ای بسیار نرم می باشد که قابل ارتجاع است که این اجازه را به استخوان هایی که در مچ دست قرار دارند می دهد تا در کنار یکدیگر با حداقل اصطکاک حرکت کنند . در بسیاری از بیماری ها غضروفی که در مچ دست قرار دارد ضعیفتر و نازکتر می شود که اگر درمان نشود از بین میرود که در ادامه از بین رفتن مفصل مچ دست را بدنبال دارد .

جراحی تعویض مفصل مچ دست

همانطور که گفتیم از بین رفتن مفصل مچ دست علت های بسیار زیادی دارد ، اما با میتلا شدن به دو بیماری استئو آرتریت و آرتریت روماتوئید باعث ایجاد ورم دست می شود .

عمل تعویض مفصل مچ دست

علت ایجاد آرتروز مچ دست

آرتروز بیشتر در افرادی که سابقه خانوادگی در مبتلا شدن به آرتریت دارند به وجود می آید و بعد از آن سایش و پارگی در مفصل ها بیشترو بیشتر می شود و آرتروز افزایش می یابد و باعث بروز آسیب تروماتیک مثل شکستن استخوان های مچ دست و یا رگ برگ شدن نیز در این افراد دیده می شود و مشهور می باشند . در بعضی مواقع نیز علت به وجود آمدن آرتروز قطع شدن گردش خون در یکی از استخوان های کوچک می باشد که در علم پزشکی نام این بیماری را کین باخ گذاشته اند که در آن اگر خون به استخوانی نرسد آن استخوان میمیرد و آرتروز ایجاد می شود و در حالتی که درمان نشود به بیماری اسئوآرتریت تبدیل خواهد شد .

تشخیص آرتریت مچ دست

برای تشخیص دادن بیماری های مچ دست از روشهای معاینه فیزیکی ، بررسی سوابق پزشکی بیمار در خصوص ابیتلا به انواع بیماری های دیگر ، آزمایش خون و غیر که در حالت کلی می توان گفت برای تشخیص دادن بیماری های مچ دست راه ها بسیار زیادی وجود دارد که متخصص ارتوپد در صورت نیاز هرکدان از آنها استفاده خواهد کرد . در میان این تشخیص های بیماری بیشترین نوع روش استفاده از تصویر برداری با اشعه ایکس و آزمایش خون می باشد .

  1. تصویر برداری با اشعه ایکس : در این روش با استفاده از اشعه ایکس تصاویر بسیار دقیق از ساختار و میزان تراکم استخوان ها برداشته می شود و علت های درد و ورم در ناحیه مچ دست و دست را بررسی می کنند .
  2. آزمایش خون : پزشک ارتوپد در بعضی از موارد برای تشخیص دادن آرتریت روماتوئید از آزمایش خون استفاده می کند که این کار را برای تشخیص آرتروز استفاده نمی کنند .

درمان بیماری های مچ دست

برای درمان ها بیماری های مچ دست مانند آرتروز و آرتریت روماتوئید روش های بسیار زیادی وجود دارد که به دو دسته تقسیم می شوند روش های درمانی غیر جراحی و درمان به صورت جراحی که در ادامه توضیحات بیشتری در این موارد خواهیم داد .

درمان غیر جراحی

درمان های غیر جراحی برای تسکین درد زود هنگام و کمک برای جلوگیری از تورم اثر بیشتری دارد ، چند روش برای درمان آرتریت مورد استفاده قرار می گیرد که در پایین به آنها اشاره می کنیم :

  • اصلاح فعالیت های خود : متخصص ارتوپد برای کاهش درد و یا بهبود یافتن حرکت توصیه هایی را برای بیمار دارد که باید به آنها توجه کند مانند محدود کردن حرکات فرد و یا اصلاح کردن نوع حرکاتش .
  • عدم تحرک : به بعضی از افراد با توجه به نوع بیماری اش توصیه می شود که برای کاهش درد مچ دست خود را ثابت نگه دارند که بیشتر برای این منظور از آتل استفاده می کنند .
  • دارو : برخی از متخصصان نیز برای کاهش دادن درد و تورم دست به فرد داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی تجویز می کنند که باید در زمان تعیین شده از آنها مصرف کنند .
  • ورزش : با توجه کردن به شرایط بعضی از بیماران حرکات و نرمش های مخصوصی را برای آنها ارائه می دهند که با انجام دادن منظم آنها در ساعات معیین از درد و تورم آنها کاهش می دهد و رو به بهبودی پیش می رود .
  • تزریق استروئید : در بعش از شرایط و نوع آسیب دیدگی نیز برای درمان آن متخصص ارتوپد از تزریق کورتیزون استفاده می شود که اغلب برای تورم های شدید استفاده می شود ، کورتیزون یک ضد التهاب بسیار قوی می باشد .

در صورتی که با روش های درمانی که در بالا ذکر شد بیمار بهبودی نیافت به روش های تکمیل کننده در درمان های غیرجراحی رو گرفته می شود و متخصص ارتوپد راه های دیگری را به بیمار ارائه می دهد .

درمان آسیب دیدگی های مچ دست به روش جراحی

همانگونه که اشاره شد از درمان های غیر جراحی برای کاهش درد و تورم استفاده می شود و درمان کلی را برای بیمار نخواهد داشت برای درمان قطعی و از بین بردن کامل تورم و درد از روش های جراحی استفاده می کنند . که این نوع درمان نیز روش های مختلفی را دارد که به آنها اشاره ای خواهیم داشت :

  • از بین بردن استخوان آرتروز : در این روش سه استخوان توسط جراح از مچ دست برداشته می شود که بیشتر این روش را کارپکتومی ردیف پروگزیمال نامگذاری کرده اند از این روش بیشتر برای کاهش درد و تورم استفاده می کنند که حرکات جزئی دست را حفظ می کند .
  • اتصال : در موقعی که بیمار با حرکت دادن مچ دست خود دچار مشکل می شود از این روش استفاده می کنند و با تعویض مچ دست استخوان مچ دست را با هم ترکیب می دهند ، این ترکیب باعث می شود درد و تورم از بین رود که بعضی از حرکات مچ دست و دست نیز حفظ خواهد شد .
  • تعویض مفصل مچ دست : برای درمان آسیب دیدگی های مچ دست استفاده از روش جراحی تعویض مچ دست راهی بسیار مطمئن می باشد که در آن تمام قسمت آسیب دیده مچ دست توسط جراح خارج شده و پروتز مفصل به جای آن قرار داده خواهد شد . بعد از انجام این روش هیچ محدودیت حرکتی برای مچ دست وجود ندارد و فرد بعد از انجام این عمل هیچ گونه درد و تورمی را نخواهد داشت .
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درمان قطعی آرتروز گردن
یک شنبه 26 اسفند 1397 ساعت 12:52 | بازدید : 131 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )
 
آرتروز گردن , درمان قطعی آرتروز گردن : آرتروز نوعی بیماری می باشد که بر اثر تخریب شدن و از بین رفتن غضروف مفصل ایجاد می شود و باعت درد شدید و محدود کردن برخی از حرکات در آن ناحیه را بدنبال دارد . موقعی که در مورد آرتروز گردن صحبت می کنیم باید در نظر داشته باشیم که علاوه بر اینکه در بین مهره های گردن دیسک وجود دارد مهره توسط مفصلی به همدیگر وصل شده اند . ما در این مقاله به بحث موارد مانند زیر می پردازیم با ما همراه باشید :
  • ورزش آرتروز گردن
  • خطرات آرتروز گردن
  • آرتروز گردن و درد دست
  • آرتروز گردن و سردرد
  • درمان قطعی آرتروز گردن
  • آیا درمان آرتروز گردن با طب سنتی امکان پذیر است ؟
  • آیا امکان درمان گیاهی آرتروز گردن وجود دارد ؟
آرتروز گردن

آرتروز گردن

پیشگیری از آرتروز گردن

برای اینکه به آرتروز گردن مبتلا نشوید می توانید در پیشگیری های لازم را انجام دهید ، در زیر به چند نمونه از این پیشگیری ها اشاره می کنیم :

  • درست نشستن ( درهنگام کتاب خواندن ، کار با موبایل ، رایانه و …)
  • ورزش
  • استفاده کردن از بالش های مناسب در موقع خواب و استراحت ( نه زیاد بلند و نه زیاد کوتاه )
  • استفاده کردن از هر دو دست و شانه برای حمل بار یا کیف
  • جلوگیری از استرس شدید
  • ماساژ گردن
  • عدم مصرف دخانیات

علائم آرتروز گردن

در زمانی که ارتفاع بین دیسک مهره ای کاهش یابد ارتفاع بین مهره های گردن نیز کاهش می یابد و در این صورت باعث تنگ تر شدن سوراخ بین مهره ای می شود که به این علت به ریشه های عصبی فشار وارد می شود ، بر اثر این فشار علائمی در قسمت های مختلف بدن بروز داده می شود به طور مثال :

  • درد ، خشکی و گرفتگی در عضلات گردن
  • بی حسی ، خواب رفتگی ، درد و گزگز در بازو و ساعد و انگشتان دست
  • سوزش بین دو کتف و سرگیجه و درد در ناحیه پشت سر

علت بوجود آمدن آرتروز گردن

در زندگی امروزی پشت میز نشستن و استفاده بسی از اندازه از موبایل دردی بی درمان می باشد که باعث ایجاد بیماری های گردن و غیره می شود . آرتروز گردن یا کشیدگی و درد ناحیه مهره های گردن به دلیل ساییدگی مفاصل و استخوان ها می باشد . از دلایل به وجود آمدن آرتروز گردن می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • خم نگه داشتن گردن در هنگام کار با موبایل
  • رانندگی به مدت زیاد
  • حمل بار سنگین
  • نشستن با گردن و کمر خمیده
  • زمینه های ژنتیکی
  • درد سوزش و صدای مهره های گردن
  • بی حسی و ضعف در بازوها
  • شکل در بلع غذا (آرتروز پیشرفته)
  • ضعف دست ها و پاها
  • سردردهای پشت سر
  • سفت و خشک شدن گردن هنگام چرخاندن سر

ساییدگی مفصل گردنی

درد ، خشکی در گردن و ستون فقرات بر اثر وجود یکسری از ضایعات فرسایشی می باشد . همانطور که می دانید ستون فقرات گردن از هفت مهره تشکیل می شود ، در پشت هر مهره دو مفصل وجود دارد که نام آنها فاست می باشد که باعث می شود ستون فقرات پایدار باشند . فاست دارای یک غضروف می باشد که توسط یک کپسول مفصلی که از مایع سینوویال تشکیل شده است احاطه می گردد . اگر مقالات قبلی مارا خوانده باشید حتما می دانید که مایع سینوویال باعث می شود که حرکات مفصل با حداقل اصطکاک باشند و به روانسازی حرکت مفاصل کمک می کند .

تشخیص آرتروز گردن

متخصص ارتوپد برای اینکه بیماری فرد را تشخیص دهد در مرحله اول از بیمار می خواهد که علائمی که دارد را توضیح دهد و بعد از آن انجام دادن چند آزمایش بیماری فرد را مشخص خواهد کرد . تصویر برداری و آزمایش عملکرد عصبی برای تایید شدن تشخیص پزشک انجام خواهد گرفت . در حالت های خاص نیز برای تایید کامل تشخیص پزشک از رادیو گرافی ساده در چهار جهت ، سی تی اسکن ، عکس برداری با اشعه ایکس و ام آر آی استفاده می شود .

درمان آرتروز گردن

هدف از درمان آرتروز گردن کاهش احتمال آسیب دائمی ، داشتن یک زندگی طبیعی و کاهش دادن درد می باشد ، در موقعی که هنوز در آرتروز گردن تخریب کامل دیسک ایجاد نشده است از درمان های غیر جراحی استفاده می شود .

زمانی که غضروف بین مفصلی در گردن از بین می رود یا آسیب می بیند در آن زمان فرد دچار آرتروز گردن شده است که در آن هدف اول درمان کاهش درد می باشد . طبیعی می باشد که نوع درمان به شرایط بیمار بستگی دارد و با توجه داشتن به اینکه آیا درد فقط در ناحیه گردن می باشد و یا در ناحیه سر شانه هم وجود دارد و یا با دیسک همراه است یانه ، که با بررسی کردن تمام این موارد نوع درمان به بیمار ارائه خواهد شد .

در مراحل اول از درمان های ساده استفاده خواهد شد مانند : دارو ، مانیپولاسیون ، درمان منوال و یا درمان از طریق فیزیوتراپی انجام خواهد گرفت . در مواقعی که لازم باشد از تزریقات تخصصی نیز استفاده خواهد شد و در موارد مقاوم تر از آر اف جهت کاهش درد مفاصلی نیز که از داشتن آرتروز گردن می باشد استفاده خواهد شد .

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درمان آرتروز ستون فقرات
یک شنبه 26 اسفند 1397 ساعت 12:45 | بازدید : 129 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

  هزینه درمان آرتروز ستون فقرات

آرتروز ستون فقرات , هزینه درمان آرتروز ستون فقرات , متخصص و جراح ستون فقرات , تشخیص آرتروز ستون فقرات , علل ایجاد آرتروز کمر : آرتروز امروزه بیماری است که بسیار شایع شده است که این بیماری با از بین رفتن غضرف موجود در مفاصل ایجاد می شود با ساییده شدن این غضروف در دو سر استخوان مفصل دچار تورم می شود و باعث ایجاد درد شدید می شود که فعالیت های روزانه فرد مبتلا به این بیماری را با مشکل روبرو می کند . درست است که آرتروز نوعی بیماری است که در بیشتر افراد رخ می دهد ولی می توان با تغییر دادن عادت های زندگی و نوع فعالیت های شغلی از پیشرفت آن بسیار جلوگیری کرد .

آرتروز ستون فقرات

در زمان ها و مواقع خاص آرتروز را به عنوان یک بیماری شغلی به حساب می آورند اگر به عنوان مثال بگوییم افرادی که با کامپیوتر کار می کنند دچار آرتروز مفاصل انگشت و مچ دست می شود ، بیماری آرتروز قابل کنترل و درمان می باشد و می توان گفت که فیزیوتراپی یکی از راه های موثر در کنترل این بیماری می باشد .

مراجعه به پزشک متخصص : ارتوپد ستون فقرات

آرتروز ستون فقرات چیست ؟

ستون فقرات دارای مفاصل در پشت هستند که به کمک آنها به یکدیگر متصل می شوند و استحکام و پایداری خود را از آن مفاصل می گیرند ، این مفاصل نیز همانند مفصل های دیگر دارای غضروف هستند و احتمال ساییدگی و فرسایش آنها وجود دارد . با ساییده شدن این غضروف های مفاصل آرتروز به وجود می آید که باعث ایجاد درد در بیمار می شود .

علت بروز بیماری آرتروز ستون فقرات چیست ؟

به وجود آمدن بیماری آرتروز در افراد به علت های بسیاری بر می گردد که می توان به چاقی و کمبود فعالیت های بدنی روزانه اشاره کرد . از دیگر علت های بروز آرتروز ستون فقرات وجود دلالیل ژنتیکی می باشد که در بانوان این مشکل بیشتر دیده می شود ، بخصوص وجود انحراف در اندام های تحتانی می تواند این بیماری را در سنین پایین ایجاد کند .

علائم اصلی بیماری آرتروز ستون فقرات

درد داشتن در هنگام خم شدن ستون فقرات به خصوص به عقب و یا کناره و یا درد در زمان ایستادن فرد و با طولانی شدن ایستادن درد نیز افزایش می یابد ،که اصلی ترین علائم آرتروز ستون فقرات می باشد . از دیگر علایم آرتروز ستون فقرات می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • محدودیت حرکتی
  • ایجاد درد در مفصل
  • تورم در مفصل
  • گاهی اوقات مختصر گرما در مفصل
  • خشکی صبگاهی

آیا آرتروز قابل کنترل می باشد ؟

باید بگوییم که بیماری آرتروز قابل کنترل می باشد و یکی از اصلی ترین راه های کنترل این بیماری انجام ورزش هایی می باشد که متناسب با وزن و سن فرد می باشد . می توان با رعایت کردن چند نکته ی ساده بیماری آرتروز را کنترل کرد که شامل نکته های زیر می باشد :

  • برداشتن صحیح اجسام
  • صحیح نشستن
  • صحیح ایستادن
  • صحیح راه رفتن

درمان آرتروز ستون فقرات

در مرحله اول باید متخصص ارتوپد معاینات و اقدامات تشخیصی انجام شود تا بیماری فرد کاملا تشخیص داده شود ، درمان کردن بیماری آرتروز روند پلکانی را دارد و باید از مراحل ساده به مراحل پیچیده انجام شود و ساده ترین درمان برای این بیماری تجویز کردن دارو های ضد التهابی توسط پزشک ارتوپد می باشد . بهتر است برای مصرف دارو ها با نظر پزشک باشد زیرا با مصرف خودسرانه دارو ممکن است باعث خونریزی در دستگاه گوارش شود .

برای درمان آرتروز ستون فقرات اقدامات فیزیوتراپی نیز موثر می باشد مخصوصا با تاکید در مورد عضلات اطراف مفصل و یا تاندون های آنها که دچار مشکل شده اند بسیار تاثیر گذار می باشند علاوه بر این نرمش های تقویت کننده عضلات اطراف مهره می تواند کمک بسیار زیادی در بهبودی آرتروز داشته باشد .

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درمان دررفتگی مهره های گردن
یک شنبه 26 اسفند 1397 ساعت 12:38 | بازدید : 118 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

دررفتگی مهره های گردن

دررفتگی مهره های گردن , علل آسیب مهره های گردنی و راه های درمان آن : در بیشتر موارد در رفتگی مهره های گردن بر اثر آسیب رسیدن و ضربه دیدن می باشد . ولی در مواقعی نیز پیش آمده است که مهره گردن خود به خود از جای خود در برود . ما در اینجا در رابطه با موارد علائم جابجایی مهره های گردن ، ضربه به مهره های گردن ، مهره ۵ و ۶ گردن ، علائم آسیب های مهره های گردن و موارد مشابه اینها بحث می کنیم و اطلاعاتی را این مورد به شما خواهیم داد ، با ما همراه باشید.

دررفتگی مهره های گردن

دررفتگی مهره های گردن

علل و آسیب شناسی در رفتگی مهره های گردن

علت های دررفتگی مهره های گردن سه دسته می باشند که عبارتند از :

  1. نقص مادر زادی در اتصال زائده ادنتویید با محور استخوانی ستون فقرات
  2. نرم شدن لیگامان عرضی اطلس در اثر بروز التهاب
  3. بی ثباتی مهره ها بر اثر آسیب قبلی یا ابتلا به آرتریت روماتوئید

عدم اتصال مادرزادی یا اکتسابی زائده ادنتویید

در بعضی از موارد دیده شده است که زائده ادنتویید بافت استخوانی به مهره ی آسه متصل نمی شود و فقط با بافت فیبری این اتصال انجام شده است ، این نوار فیبری در طول زمان و تحت فشار ثابت دچار کشش می شود و این اجازه را به زائده ادنتویید ، مهره های اطلس و جمجمه می دهد که به طور تدریجی به سمت جلو حرکت کنند . که این امر باعث می شود که مهره از جای خود دربروند . افرادی که مبتلا به بیماری سندرم هستند ممکن است بی ثباتی مهره ها را داشته باشند .

مراجعه به پزشک متخصص : بهترین متخصص ازتوپد تهران

نرم شدن لیگامان عرضی اطلس در اثر التهاب

در بعضی از مواقع ممکن است بر اثر یک ضایعه التهابی در بخش فوقانی گردن باعث به وجود آمدن این عارضه شود ، ضایعات التهابی می تواند روماتوئید آرتریت یا عفونت موضعی در گلو یا غدد لنفای گردن باشد . که نتیجه همه این عوامل این می باشد که مهره اطلس بر روی آسه این توانایی را پیدا می کند که به سمت جلو حرکت کند .

بی ثباتی مهره های گردن ناشی از آسیب دیدگی یا آرتریت

برخی از در رفتگی ها ، شکستگی ها و یا نیمه در رفتگی ها بر اثر آسیب دیدگی و ضربه خوردن می باشد که باعث بی ثباتی دائم مهره های گردن می شود . در همه موارد ذکر شده فوق قطعه فوقانی نسبت به قطعه تحتانی به طرف جلو جابجا می شوند که باعث تنگ تر شدن کانال نخاعی می شود و به طناب نخاع فشار وارد می کند که بسیار خطرناک می باشد که همیشه بیمار را تهدید خواهد کرد .

تشخیص دررفتگی و نیمه دررفتگی مهره های گردن

دیده شده است که در نوعی از التهاب ها شکایت خشکی گردن به وجود می آید که در آن حالت سر بصورت محکم در جای خود قرار گرفته است و اسپاسم عضلات گردن وجود دارد . ناراحتی و خشکی گردن در مواردی چون نیمه دررفتگی به علت بی ثباتی مهره های گردن پس از تروما یا مادرزدای می باشد . در عکس های رادیو گرافی دررفتگی مهره ها و سطح آنها کاملا مشخص می باشد .

در رفتگی مهره های گردن

عوارض در رفتگی مهره های گردن

در همه ضایعات فوق که باعث دررفتگی مهرهای گردن می شود که خطر بسیار خطرناکی برای طناب نخاعی دارد . معمولا اولین علائمی که بر اثر فشار به طناب نخاعی ایجاد می شود عبارتند از : درد ریشه ای ، پارستزی ، ، ضعف عضلانی یا اختلال حسی . اگر این فشار به طناب نخاعی افزایش یابد احتمال فلجی در زیر سطح اختلال وجود دارد و عمکرد مثانه و روده ها را با مشکل مواجه می کند .

مراجعه به پزشک متخصص : متخصص مغز و اعصاب تهران

درمان دررفتگی مهره های گردن

روش های درمانی به نوع آسیب دیدگی و یا اختلال بستگی دارد و برای هرکدام روش مخصوصی وجود دارد به عنوان مثال برای نوع التهابی : در رفتگی های مهره های گردن بر اثر التهاب را به کمک کشش سر به طور مداوم به مدت دو هفته قابل جا انداختن است و بعد از جا افتادگی باید در یک حفاظ گچی باشد که مدت آن نیز دو ماه بدون حرکت می باشد . در بعضی از شرایط نیز ممکن است برای درمان این بیماران اتصال مهره اطلس و آسه لازم باشد

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


لیفت صورت
یک شنبه 26 اسفند 1397 ساعت 12:34 | بازدید : 89 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

لیفت صورت

لیفت صورت | هزینه عمل جراحی لیفت صورت , قیمت لیفت صورت با نخ , لیفت صورت در خانه , عمل لیفت صورت با جراحی زیبایی , جراحی کشیدن پوست صورت : بسیاری از افراد از بروز نشانه های پیری صورت که بیشتر در سنین ۴۰ سالگی شروع می شود، بسیار ناراحت هستند این نشانه های پیری می تواند که مانند چین و چروک هایی در گوشه دهان ایجاد شود و یا پوست گردن چروکیده شوند. بهترین کار برای رفع این چین و چروک ها جراحی لیفت صورت است که این جراحی در واقع از جمله جراحی های سلیقه ای می باشد و هیچ گونه اجباری در انجام ان وجود ندارد. پس برای رفع این نشانه های پیری عمل لیفت صورت و یا همان ریتیدکتومی می تواند بهترین راه حل برای شما باشد.
لیفت صورت

لیفت صورت

لیفت صورت چه کار می کند ؟

منظور از لیفت صورت یعنی جوان سازی صورت و گردن که لیفت صورت به برگرداندن ظاهر جوان صورت و گردن بسیار کمک می کند. از مهم ترین مزایای لیفت صورت می توان به بهبود صورت و گردن اشاره داشت.

بهبود صورت بعد از عمل لیفتینگ

  • باعث سفت شدن پوست صورت می شود.
  • حالت فک را اصلاح می کند و بالا می اورد.
  • چربی گونه را بالا می برد.
  • به رفع چین و چروک در گوشه دهان و خط لبخند کمک می کند.

بهبود گردن

  • پوست شل گردن را رفع می کند و سفت می کند.
  • چربی گردن و زیر چانه را بر می دارد.
  • باند های عمودی گردن که به خاطر شل شدن عضله گردن روی می دهد،اصلاح می شوند.

مناسب ترین افراد برای انجام لیفت صورت

  • مناسب برای افرادی که در کناره دهان و بینی چین عمیق دارند بسیار مناسب است.
  • معمولا بسیاری از افراد در ناحیه گردن چین و چروک بسیار زیادی دارند، لیفت برای از بین بردن این نواحی بسیار موثر عمل می کند .
  • معمولا اشخاصی که پوست شلی دارند.
  • بیمارانی که نشانه های متوسط تا پیشرفته پیری در صورت و گردن خود دارند.
  • افرادی که وزن زیادی از دست می دهند و پیری شدیدی در صورت و گردن دارند.
  • بیماران بایداز نظر جسمی سالم باشند.
  • بیمارانی که سیگار می کشند باید کشیدن سیگار را ۲ هفته قبل از جراحی متوقف کنند و نباید بعد از آن نیز مصرف سیگار شروع شود.

در چه مواقعی نمی توان لیفت صورت را استفاده کرد ؟

  • افرادی که در قسمت پلک بالا چربی اضافه دارند.
  • افرادی که دور دهان چین عمیق دارند.
  • افرادی که افتادگی ابرو دارند.
  • افرادی که افتادگی پلک دارند

مهم ترین مسائلی که باید در مورد لیفت صورت در نظر گرفت ؟

همان طور که درباره لیفت صورت گفتیم یکی از مهم ترین کار هایی که برای رفع چین و چروک بسیار مناسب و کاربردی است جزء مهمی از جوان سازی صورت بشمار می رود لیفت است. با توجه به این که ابرو و پیشانی بخشی از صورت است، اما در لیفت صورت تحت تاثیر قرار نمی گیرد و لیفت ابرو و پیشانی یک عمل جداگانه است که به صورت جداگانه انجام می شود. پلک ها نیز تحت تاثیر لیفت صورت قرار نمی گیرند. و این ها عمل های مجزایی هستند که نمی توان همراه با لیفت صورت انجام داد.

ترکیب رایج جراحی جوان سازی صورت از موارد زیر تشکیل می شود :

  • لیفت صورت
  • لیفت ابروی اندوسکوپیک
  • بلفاروپلاستی بالایی و پایینی.

بعد از انجام عمل زیبایی لیفت صورت معمولا لیفت بین ۱۰-۷ سال دوام می آورد؛ مواردی که می تواند دوام لیفت را کاهش دهد مواردی مثل قرار گرفتن در معرض نور خورشید؛ سیگار کشیدن، تغییرات قابل توجه وزن و عوامل ژنتیک هستند.

انواع برش برای لیفت صورت عبارتند از :

معمولا تمامی جراحی ها از خود جای زخم و اسکار را به جای می گذارند و این که فرد بعد از جراحی کمترین اثار زخم را داشته باشد به مهارت جراح بستگی دارد از این رو مهم ترین برش ها در لیفت صورت برش هایی شامل :

  • یک برش در لوب گوش آغاز می شود و در امتداد انحنای طبیعی لبه گوش به سمت بالا حرکت می کند.
  • برش تا شقیقه امتداد می یابد و تقریبا ۴ سانتی متر است.
  • برش در امتداد لوب گوش حرکت می کند و به پشت گوش می رسد یعنی جایی که گوش به سر وصل می شود و کمی هم در امتداد خط موی خلفی حرکت می کند.
  • برش کوچکی در چانه ایجاد می شود تا دسترسی به چربی و عضلات گردن در میانه گردن ممکن باشد.

راه های بهبود بعد از لیفت صورت

  • بهتر است تا در زمان استراحت و خوابیدن سر در وضعیت بالا تری قرار بگیرد تا تورم و کبودی ها علاوه بر کاهش یافتن به شکل سریع تری بهبود یابند .
  • استفاده از کمپرس سرد برای کاهش تورم و خون ریزی بسیار مناسب است.
  • پرهیز از مصرف دارو های ضد التهابی
  • اجتناب از استعمال دخانیات
  • پرهیز از بلند کردن اجسام سنگین در روز های اولیه پس لیفت صورت .
  • پرهیز از انجام عواملی که سبب بالا رفتن فشار خون می شوند مثل شنا کردن ، مقاربت جنسی و پیاده روی تند.
  • در صورت ابتلا به سرماخوردگی باید سریعا به پزشک مراجعه نمایید .
  • در روز های اولیه پس از لیفت صورت تا حد امکان از جویدن پرهیز نمایید .

پس متوجه شدیم که اشخاصی که لیفت صورت را انجام می دهند معمولا نسبت به هم سالان خود ۱۰ سال جوان تر به نظر می رسند، و علت این جوان تر دیده شدن در اثر لیفت صورت نیز، به علت کشش پوست صورت است.

بیشترین متقاضیان انجام عمل لیفت صورت معمولا اشخاص ۳۵ الی ۶۰ ساله هستند البته از سن ۲۰ سالگی به بعد انجام لیفت صورت هیچ ممانعتی برای افراد ندارد. معمولا تمامی علائم افزایش سن در لیفت صورت از بین می رود و با انجام لیفت صورت عضلات زیرین کشیده شده ، چربی اضافی برداشته می شود هم چنین پوست سفت تر می شود و فرد بسیار سرحال تر و شاداب تر از قبل دیده می شود.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


جراحی اصلاح نوک پستان فرو رفته
یک شنبه 26 اسفند 1397 ساعت 12:24 | بازدید : 107 | نویسنده : دکتر جوان | ( نظرات )

جراحی اصلاح نوک پستان فرو رفته

جراحی اصلاح نوک پستان فرو رفته , هزینه عمل اصلاح نوک پستان فرو رفته : یکی از مشکلات مربوط به پستان که معمولا در بیشتر آقایان نیز دیده شده است . فرو رفتگی نوک پستان است. در بیشتر خانم ها معمولا این عارضه زمانی دیده می شود که مجاری سینه (کانال هایی که شیر را از غده های شیری به نوک پستان می آورند) کوتاه باشند که در این صورت منجر به کشیدن شدن نوک سینه به داخل می شود. در بیشتر خانم ها این مشکل بعد از بارداری روی می دهد. هدف از جراحی سینه در این مورد اصلاح فرو رفتگی نوک پستان است.

عمل اصلاح نوک پستان فرورفته

برای این امر چند دلیل احتمالى وجود دارد: ممکن است که فرد به طور مادرزادی با این مشکل بدنیا بیاید براى بیشتر افرادى که این مشکل را دارند، این مسئله می تواند مشکل زیبایى باشد، یا براى خانم ها مشکلات جدى ترى از جمله در شیردهى ایجاد کند. خوشبختانه راه هایى براى این مشکل ملنند جراحى و اصلاح نوک پستان وجود دارد.

بیشتر مطالعه کنید : جراحی زیبایی

عمل اصلاح فرورفتگی نوک پستان چه می کند؟

مهم ترین هدف از این عمل و اصلاح نوک پستان فرو رفته در فرد آزاد کردن مجراهای کوتاه و جلوگیری از فرورفتگی می باشد. این عمل بیشتر برای خانم هایی مناسب است که این مشکل در آنها شدید است از این رو می توانند از این عمل استفاده کنند.

مهم ترین مسائلی که باید در زمان جراحی نوک پستان فرو رفته در نظر گرفت:

معمولا وجود هر گونه عارضه دربدن نیاز به بررسی دارد از همین رو هم در صورتی که به تازگى تغییرى در قسمتی از اندام ها و یا بحث مورد نظر یعنی سینه مشاهده کرده اید، به خصوص اگر بالاى ۵٠ سن دارید، می تواند این نشانه ى مریضى یا عفونت باشد. سرطان و مشکلات جدى دیگر مانند تورم یا عفونت، بعضى مواقع می توانند دلیل ‎نوک سینه تو رفته باشند. پس از این رو باید تا در مواجهه شدن با چنین مواردی به پزشک مراجعه نمود.

پزشک جراح در روش های جدید به گونه ای این عمل را انجام می دهد که در مجاری شیر هیچ انسدادی اتفاق نمی افتد و همه خانم ها می توانند بعد از عمل شیردهی انجام دهند. پزشک یا جراح می تواند تشخیص دهد که شما برای عمل اصلاح گزینه مناسب هستید یا خیر.

برش مورد نیاز برای عمل اصلاح فرورفتگی نوک پستان

مهم ترین نقش جراح پلاستیک بعد از یک عمل موفقیت آمیز ایجاد کمترین جای زخم و اسکار است با وجود این که هر روش جراحی نوعی زخم ایجاد می کند. اما یک جراح پلاستیک متبحر در کاهش تعداد برش ها تخصص دارد و آنها را در بخش هایی ایجاد می کند که دیده نمی شوند.  برش برای اصلاح نوک پستان برگشته در قاعده نوک پستان صورت می گیرد. و این برش تقریبا نیمی از محیط نوک سینه را در بر می گیرد. با توجه به این که پوشیدن هر نوع لباسی باعث مخفی شدن این زخم ها می شود. از این رو معمولا زخم ها قابل مشاهده نیستند.

جراحی نوک پستان معکوس

جراحی نوک پستان معکوس

دوران نقاهت بعد از جراحی

  • پرهیز از انجام فعالیت های سنگین
  • انجام فعالیت های سبک مانند تماشای تلویزیون، آماده کردن غذا و مطالعه
  • معمولا احساس درد در نوک سینه به مدت ۷-۴ روز عادی است
  • کبودی طی ۲-۱ هفته اول طبیعی است
  • معمولا اکثر بیماران در عرض ۵-۳ روز به سر کار برمی گردند.
  • ۲-۱ هفته بعد از جراحی می توانید ورزش سبک انجام دهید اما از فعالیت سنگین تا ۴ هفته بعد از جراحی اجتناب کنید.

در صورتی که در طول بهبود، کبودی، ورم یا ناراحتی غیر منتظره ای را تجربه کردید، فورا با جراح زیبایی خود تماس بگیرید و برای معاینه به مطب بروید.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مطالب ناب از سراسر وب و آدرس drdr.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 268
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 64
:: باردید دیروز : 38
:: بازدید هفته : 120
:: بازدید ماه : 1376
:: بازدید سال : 17243
:: بازدید کلی : 26059